Bitcoin tõuseb pausini

Bitcoin tõuseb pausini

Lugemise aeg: 2 minutitBitcoin on peatunud tõusu 21. veebruariks, kaubeldes umbes 3,908.37 XNUMX dollari väärtuses.

BTC / USD tehniline analüüs

Praegust seadistust saab kõige paremini näidata H1-l, kus viimane tagurpidi liikumine peatus praeguse kanali takistuse lähedal. Hind jõudis 61.80% -ni Fibo ja üritas lüüa 76% ehk 4,020 XNUMX dollarit. Stohhastilise ülekoormatud territooriumil erinesid, mis annab märku sellest, et BTC on võinud minna kandemeelele. Siht võib asuda hinnaga 38.20% Fibo (3,812.80 50 dollarit), 3,763.60% (61.8 3715 dollarit) või XNUMX% (XNUMX dollarit).

BTCUSDH
BTC / USD MetaTrader 4 pilt

BTC põhimõtteline analüüs

Konsultatsiooniettevõte Cambridge Associates, mis tegutseb kokku üle 300 miljardi dollari, usub krüptoturgu väga paljutõotav, eriti pikas perspektiivis. Ettevõte soovitas juba oma klientidel investeerida digitaalsetesse müntidesse.

Cambridge Associates'i sõnul meelitas krüptotootmine rohkem inimesi pikaajalistesse investeeringutesse sellesse sektorisse, kuna viimane oli märkimisväärselt arenenud. Krüptosse investeerimine ei hõlma ainult nende otsest ostmist, vaid ka tuletisinstrumentide, näiteks riskifondide kaudu. Krüptod on endiselt väga riskantne vara, kuid tulevikus muutuvad paljud asjad, mis on selle turu jaoks hea.

Kõik ei ole siiski krüptode suhtes nii optimistlikud. Tesla tegevjuht Elon Musk usub, et krüptokaevandamine tarbib liiga palju energiat, mis pole hea tema ettevõtte jaoks. Ta ütleb, et energia kokkuhoiuks võiks olla hea kehtestada digitaalsete müntide kaevandamisele piiranguid.

Krüptode abil on rahaülekannete tegemine siiski väga mugav, on Muski sõnul palju mugavam kui traditsioonilistel meetoditel.

Kauplege Bitcoinidega RoboForexiga
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

10 põhjust, miks R Traderi mitme varaga platvorm on tõeline lööklaine

R Trader ühendab tipptasemel tehnoloogiad ja täiesti uuele tasemele viidud klassikalise disaini. Enam pole tarbetuid tarkvara, plaastreid ja värskendusi - pääsete kõigile tuttavatele veebibrauseritest veebiterminali kaudu juurde juurdepääsu kõigile globaalsetele finantsturgudele.

Järgmine artikkel

Mis on kauplemine ja kes on kauplejad?

Vaatleme sõna “kauplemine” etümoloogiat. “Trading” on tuletatud inglise keelest “to trade”. Seega võime jõuda arusaamisele, et kauplemine on mingi tegevus, mis on seotud millegi ostmise või müümisega.