Nädala populaarsemad uudised: föderaalreserv, Bitcoin ja mõni statistika

Nädala parimad uudised: föderaalreserv ja statistika

Vaadatud: 7 seisukohad
Lugemise aeg: 2 minutitEUR / USD: Föderaalreserv äratas maksimaalset tähelepanu

EUR / USD: Föderaalreserv äratas maksimaalset tähelepanu

Viimasel ajal on peamine valuutapaar märkimisväärselt kasvanud; Kuid see ei ole sellepärast, et euro on muutunud üllatavalt tugevaks. Põhjus on USA föderaalreservi süsteemi poliitikas, täpsemalt nende otsuses alandada intressimäära juuli istungjärgul. Sessioonini on jäänud poolteist nädalat ja investorid on iga päev kindlamad, et tema määra alandatakse nüüd ja veelkord septembris. Seda kinnitasid eelmisel nädalal eelmise istungi protokollid ja hiljem esimehe Jerome Powelli tasemel. Varem Powell kommenteeris olukorda, öeldes, et väliskaubandus on muutumas üha kahtlasemaks, mis võib vajada keskpanga vastavaid meetmeid. Föderaalreservi valmisoleku intressimäära alandamine on veel üks põhjus, miks dollar tugevneb.

Õli: pullidel on tugi

Õli: pullidel on tugi

Värsked andmed näitavad, et USA р naftareservid vähenesid 9.5 miljoni barreli võrra, ehkki eeldati, et see väheneb ainult 3 miljoni võrra. Baker Hughesi tähelepanekud mängisid ka härgade poolel ja need kajastasid USA-s derrikude arvu vähenemist 17 kuu miinimumini. Ehkki turg näeb välja täiesti bullish, mängivad ajalehetootjad ostjate poolel, ehkki Lähis-Ida tegur on justkui rahunenud ega tõmba tähelepanu.

lahtiütlemine
Kõik siin sisalduvad ennustused põhinevad autorite konkreetsel arvamusel. Seda analüüsi ei käsitleta kauplemisnõuandena. RoboForexit ei peeta ettevõtteks tehingute tulemuste osas, mis tulenevad siin esitatud kauplemissoovitustele ja ülevaadetele tuginemisest.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kasutada kaotuse peatamist ja kasumit teenida: õpib tellimusi edetabelitesse panema

Stop Loss (SL või peatub) ja Take Profit (TP või sihthind) on korraldused, mis on mõeldud mängija turvalisuse tagamiseks. Need on oma olemuselt vastupidised: ex. kui paar osteti, algatab käivitatud stopp- või sihthind pöördtehingu (müügi), lukustades sellega kasumi (TP) või kahjumi (SL).

Järgmine artikkel

Kuidas IPO-l raha teenida?

IPO tähistab emiteeriva ettevõtte aktsiate esmakordset avalikku pakkumist börsil. Teisisõnu sisenevad ettevõtted IPO kaudu kapitaliturule, kus igaüks saab aktsiate ostmisel nende investoriks. IPO võib viia läbi täiendavate aktsiate emiteerimise või juba käimasolevate varude müümisega.