Investeerimine PAMM-i

Kuidas investeerida PAMM-i kontodesse?

Lugemise aeg: 4 minutitSoov oma vara tõhusalt hallata ja tõsist raha teenida paneb paljud inimesed sellele tähelepanu pöörama Forex. Sõltumatu kauplemine (kui kauplejal puuduvad vajalikud teadmised ja kogemused) ei pruugi aga soovitud tulemusi anda. Sellepärast investeeritakse ka PAMM (Jaotusprotsendi moodulite protsent) on nii populaarsed.

Mis on PAMM-i konto?

PAMM-i (protsendilise eraldamise halduse moodul) kontode süsteem tekkis vajadusest ühendada edukate kauplejate kogemused investorite vahenditega, soovides oma raha tõhusalt kasutada. PAMM on investeerimisfondide kauplemiskonto. Kontot haldab kaupleja, kellel on lubatud ainult kauplemine, samal ajal kui investorid säilitavad kõik õigused oma varale. Eduka kauplemise korral saab haldur teatud protsendi kasumist. See vastastikku kasumliku koostöö skeem on tänapäeval laialt levinud ning kogenud kauplejate hallatavad PAMM-i kontod kogunevad mõnikord mitu miljonit dollarit.

PAMM-kontode eelised

PAMM-i kaudu Forexisse investeerimisel on muude investeerimisviiside ees mitmeid eeliseid, näiteks:

  • võimalus saada paremat tulu kui investeerides kulda või pangahoiustesse;
  • investeeringute turvalisus ja läbipaistvus - korraldav kaupleja on huvitatud oma kauplemise õnnestumisest, kui nad saavad protsendi oma kasumist; investorid saavad tulemusi igal ajal kauplemisstatistika alusel hinnata;
  • võimalus riske hajutada - investor saab jagada oma raha erinevate kauplejate, aga ka erinevate maaklerfirmade vahel, pakkudes PAMM-i teenuseid.
  • investoril ei pruugi olla konkreetseid teadmisi ja kogemusi Forexiga kauplemisel; piisab, kui valida reitingu järgi õige haldur nende kauplemisstatistika põhjal;
  • investeerimise kättesaadavus tänu madalale investeerimislävele: stardikapital PAMM-i kontodel on umbes 100 USD.
PAMM-i investeerimisvõimalused

PAMM-i investeerimisvõimalused

Tänapäeval on PAMM-i investeerimisel kaks peamist skeemi: halduri konto või haldaja kontoga seotud investori konto täiendamine. Investeerimistingimused tuleks paremini tagada investori ja halduri vahelise kahepoolse lepinguga või otsustada agendi, st maakleriettevõttega. Saadaval on ka finantsriskide kindlustuse teenused; nende kasutamine oleks mõistlik juhul, kui investeeritakse kontodesse, mida haldavad agressiivsed kauplejad.

Investeerimisohutuse üks oluline tegur on usaldusväärse juhi valik. Enne oma raha kauplejale usaldamist peaks investor hindama kaupleja võimet vahendeid hallata ja minimeerida riske. See valik tuleks teha maksimaalselt vastutustundlikult.

PAMM-konto valimise kriteeriumid

Esimene asi, mida tuleks hinnata, on selle olemasolu aeg: see peaks olema vähemalt 6 kuud. Kauplemisajaloo puudumise tõttu on kaupleja tulemusi lühemal perioodil raske hinnata. Parim on valida kontod, mis on olemas kauem kui aasta.

Järgmine asi, mida tuleks arvestada, on konto tagastamine ja selle äravõtmine. Üle 10% kuu kasumist on väga hea kauplemisnäitaja, samas kui mõõdukad väljavõtmised, mis moodustavad vähem kui 20% hoiusest ja kaetakse kaupleja poolt kiiresti, tähendavad professionaalset ja kaalutletud kauplemist. Praktikas on madalam krediidi väljavõtmine, seda madalam, kuid stabiilsem on kasum - selline on konservatiivne kauplemisviis. Seevastu agressiivselt hallatavatel kontodel on tehtud alla 30% suurune väljavõtmine ja kõrge tootlus; sellistele kontodele pole aga mõistlik investeerida rohkem kui 10% oma kapitalist.

Hindamist nõuab ka halduri kapitali osakaal ning minimaalse investeeringu suurus. Kui kaupleja kontol on mikroskoopiline summa, siis võib see järeldada kas tema usalduse ja kogemuste puudumist või katastroofilist rahalist seisu. Ja mida madalam on investeerimislävi, seda suurem on halduri vajadus raha ligimeelitamiseks.

Enne PAMM-isse investeerimist saab investor otsida Interneti-foorumitest ka valitud halduri või maakleriettevõtte, küsida neilt kõiki ootel olevaid küsimusi ning arutada nende kauplemist ja fondide valitsemist. See aitab välja selgitada, kas nende kauplemine on professionaalne ja kas nad on valmis avatud dialoogiks investoritega.

kokkuvõte

Ülaltoodut kokku võttes peaksime veel kord ütlema, et kõiki otsuseid tuleb hoolikalt kaaluda; ärge kiirustage investeeringute tegemist. Lisaks konto hindamisele tutvuge selle maakleriettevõtte tingimustega; uurige kogu olemasolevat teavet, sealhulgas tagasisidet Internetis. Mida kauem konto on olnud, seda rohkem tagasisidet leiate ja seda lihtsam on otsustada valitud kontole investeerimise teostatavuse ja lubaduse üle.

Kõige produktiivsemad investeeringud PAMM-i kontodesse on sellised, kus võetakse arvesse halduri kauplemisstiili, eeldatavat tootlust ja vastuvõetavaid riske. Need parameetrid, valitud õigesti, on pool võitlust. Investoril tuleb ainult oma rahandusel silma peal hoida ja investeeringute suunda reguleerida, vabanedes ebaefektiivsetest halduritest ja korjates parimate omadustega PAMM-i kontosid. Kui eraldate oma raha õigesti, saate pika aja jooksul stabiilse passiivse sissetuleku ilma otsese kauplemises osalemiseta.

Võib teie investeeringud kasumit teenida!

Avatud kauplemiskonto
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

13 populaarseimat kauplemisgraafiku mustrit

Diagrammimuster tähendab korduvat elementi erinevates eluvaldkondades - loodus, psühholoogia, muusika, disain, kauplemine jne. Kauplemisel on muster stabiilne ja korduv andmete, hindade, mahtude või näitajate kombinatsioon.

Järgmine artikkel

Pfizeri aktsiad vähenevad 10%. Kas neid tasub osta?

Pfizeri aktsiate langus 2019. aasta aprillis kasutasid investorid hea võimalus neid osta. Seekord on aktsiad jälle langenud, nii et proovime välja mõelda nii selle põhjused kui ka pikaajalise neisse investeerimise väljavaated.