Nädal turul: nafta, keskpank ja näputäis poliitikat

Nädal turul (09. – 16. 09.): nafta, keskpank ja näputäis poliitikat

Lugemise aeg: 3 minutitUue nädala alguses on kapitaliturud keskendunud nii naftale kui ka lähenevale föderaalreservisüsteemi istungile. Investoritel ei hakka igav.

Brent: eesmärk on 70 USD

Brent: eesmärk on 70 USD

Esmaspäevaks tõstis Saudi Araabia naftatöötlemistehaste terrorirünnak, mis kahjustas mitmeid taimi ja vähendas prognoositavalt maailmaturule suunatud ekspordi mahtu. Brent õli peaaegu 10%. Peagi peaks selguma, kes on nende rünnakute taga ja kuidas turg varjab tarnimise vaakumit, mida on paratamatult ilmneda. Brenti nafta puhul on praeguses olukorras võimalus jõuda 70 dollarini, ehkki on selge, et niipea kui olukord stabiliseerub, tõuseb hind tagasi 60 dollarini.

Fed peaks määra alandama, dollar on valmis

Fed peaks määra alandama, dollar on valmis

Kolmapäeval, 18. septembril lõppev USA föderaalreservisüsteemi septembristung ei muutu EUR / USD. On juba ammu teada, et Valge Maja surub regulaatorit kõvasti, nõudes praegusest oluliselt madalamat intressimäära. Seega riskib keskpank seekord 25 baaspunkti võrra; ja detsembris kindlustab see tõenäoliselt tulemuse ja vähendab määra veelkord. See stsenaarium on manustatud EUR / USD noteeringutesse, nii et paaris võib esineda mõningaid muutusi ainult siis, kui tegelikkus erineb prognoosidest oluliselt.

Nael peab reageerima

Nael peab reageerima

Eelolevaks nädalaks on kavandatud veel üks Inglismaa Panga istungjärk, kuid sel juhul püsib intressimäär tõenäoliselt 0.75% aastas - stimuleerimise aeg pole veel saabunud. GBP / USD jälgib keskpanga juhi Mark Carney kõnet ja langeb, kui tavaliselt ettevaatliku Briti regulaatori majandusprognoosid on tõsised.

Jeen: nõudlus turvalise vara järele võib igal ajal tagasi tulla

Jeen: nõudlus turvalise vara järele võib igal ajal tagasi tulla

Keskpankade nädal turul ei saaks ilma Jaapani Panga istungjärguta hakkama. Viimati avaldatud statistika riigis kajastas selgelt peamiste majandusnäitajate aeglustumist, mis võib põhjustada uue stimuleerimise laine. Siiski on ebatõenäoline, et Jaapani Pank mingit otsust langetaks; kõik peaks jääma samaks, määraga -0.1% aastas. USD / JPY Tavaliselt näitab statistika halba reaktsiooni, ehkki BoJ kommentaarid võivad jeeni tagasi pöörata. Lisaks on investeerimismaailm tänapäeval täis optimismi ja riskihimu ning nõudlus ohutu jeeni järele on madal, kuid see võib igal hetkel tagasi tulla.

Süüria: küsimus jääb lahendamata

Süüria: küsimus jääb lahendamata

Sel nädalal kogunevad Ankaras Venemaa, Türgi ja Iraan, et arutada Süüria küsimusi. Päevakorra põhipunkt on terroristide viibimine vabariigi kirdeosas ja Idlibi provintsis. Veelgi enam, pooled kavatsevad piirduda piirkonna infrastruktuuri taastamisega, mis tähendab, et hiljem võime kuulda huvitavatest tehingutest ja korraldustest ettevõtte tasandil. Sellised kõnelused, kui need on positiivsed, on kasulikud kogu maailma kapitaliturgudele.

Avatud kauplemiskonto
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kaubelda pea ja õlgade mustriga

Pea ja õlgade muster on tehnilise analüüsi klassikaline muster. Vaatame nii selle põhielemente kui ka selle kasutamisega kauplemise omadusi.

Järgmine artikkel

Kuidas arvutada Forexi turul kauplemispartiid?

Palju on Fore turul toimuva operatsiooni maht, mis on määratletud globaalsete standarditega. 1 partii võrdub alati 100,000 XNUMX ühikuga baasvaluutas.