Nädal turul: Fed alustab raha trükkimist, nael ootab Brexiti detaile

Nädal turul (10/14 - 10/20): Fed alustab raha trükkimist, nael ootab Brexiti üksikasju

Vaadatud: 11 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitInvestorid on juba pikka aega harjunud väsimatu uudistevooga, mis turgu üle ujutavad. See nädal pole erand; kavandatavate uudiste loetelu näib hetkel siiski üsna neutraalne.

Dollar võib saada surve alla

EUR / USD paar võib sellel nädalal kasvada just seetõttu, et dollar võib sattuda surve alla. Fed on hakanud ostma lühiajalisi riigivõlakirju 60 miljardi USD eest kuus. Regulaator väldib püsivalt selle mehhanismi kutsumist QE-le, et hoida eemale kõnelustest Valge Maja tugevast lobist, kuid sisuliselt ei muuda see midagi. Turg saab rohkem likviidsust, mis võib nõrgendada keskmist positsiooni. EUR / USD maamärk on 1.0980–1.1090.

Hiina: investoritele pettumust valmistav SKT statistika

Reedel, 18. oktoobril valmistub Hiina avaldama 3. kvartali SKP statistikat. Eeldatakse, et majandus näitab aeglasemat kasvu, ainult 6.1% aastas, eelmise kvartali 6.2% ni. Alates 4. aasta 2017. kvartalist on majandus näidanud kasvu pidevat langust, kuid tegelikult algas aeglustumine palju varem. Mida nõrgemad SKP andmed osutuvad, seda aktiivsemalt väldib turg riske, mis on halb CHY, RUB ja muude valuutade jaoks.

Aruandehooaeg USA-s: kogu tähelepanu pankadele ja IT-le

Sel nädalal algab USA-s ettevõtete aruannete hooaeg. Tähelepanu tuleks pöörata pankade väljaannetele - Citigroup, Bank of America, Bank of New York Mellon -, aga ka finantsettevõtetele, näiteks Morgan Stanley, Goldman Sachs, JP Morgan jne. Oma tulemusi hakkavad tutvustama ka IT-ettevõtted. , Abbott, AMD ja muu nende hulgas. Mida paremaks nende finantstulemused osutuvad, seda vähem on valuutaturul paranduste põhjuseid.

GBP näitab väikest parandust

Eelmisel nädalal kasvas nael märkimisväärselt ja sel nädalal võib ta taas kasvu jätkata, kui Brexiti teema areneb sama aktiivselt. SKP / USD reageerib teisipäeval kuuletava statistika (inflatsioon, olukord tööturul, palk) ja Inglise Panga juhi Mark Carney kommentaaridele. ELi Brexiti tippkohtumiseni on jäänud vähem kui nädal ja GBP / USD volatiilsus võib suureneda, kõikudes vahemikus 1.2400–1.2800.

Brent: hinnad võivad ilma uute lõivudeta kasvada

Naftaturul jälgivad investorid tähelepanelikult USA ja Hiina vahelisi kaubandusläbirääkimisi. Eile sai teatavaks, et endine ihkab soodsat pakkumist, mis võib olla põhjus USA kaupade 15. oktoobriks kavandatud Hiina kaupade tollimaksude suurendamise edasilükkamiseks. Hirm kaubandussõja uue vooru ees on vaibunud, mis võimaldas Brentil jääda üle 60 USD barreli eest. Kuni mõne selgesõnaliselt halva uudise ilmumiseni võib Brent jääda vahemikku 58.50–60.85 USD barreli kohta.

Avatud kauplemiskonto
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Mis on kauplemisindeks ja kuidas sellega kaubelda?

Kauplemisindeks on teatud grupi instrumentide, näiteks erinevate ettevõtete aktsiate keskmise hinna indeks, mis on ühendatud ühte gruppi.

Järgmine artikkel

Kuidas teenida raha mittepõllumajanduslikel palgalehtedel?

Mittepõllumajanduslikud palgaarvestused (NFP) on olulised andmed USA tööhõive kohta, mis näitab viimase kuu jooksul riigi põllumajandussektorist väljuvate töötajate arvu muutust. Näitaja põhineb küsitlusel, kuhu vastas umbes 400,000 50,000 ettevõtet ja 200,000 3 leibkonda. Empiiriliselt on välja mõelnud, et kui RJT kasvab iga kuu stabiilselt +XNUMX XNUMX võrra, on SKP ülejääk umbes XNUMX%.