Nädal turul: keskpank, EKP ja mõned poliitikad

Nädal turul: keskpank, EKP ja mõned poliitikud

Lugemise aeg: 3 minutitSee nädal lubab huvitavaid makromajanduslikke sündmusi ja nagu tavaliselt erineva tähtsusega statistika voogu. Investoritel on olnud puhkus ja nad ei karda volatiilsust.

Fed on valmis määra vähendama

Fed on valmis määra vähendama

Ühel neist päevadest on kavas veel üks USA föderaalreservide süsteemi istungjärk. On väga tõenäoline, et intressimäära langetatakse 1.50–1.75% -ni aastas. See langus on juba arvestatud EUR / USD noteeringutes, kuid turg on huvitatud veel ühest asjast: kas Fed on valmis krediidi- ja rahapoliitikat veelgi pehmendama või teeb ta pausi? EUR / USD käitumine sõltub sellest ja kõikumised vahemikus 1.1000–1.1150 pole välistatud.

EKP: võimuvahetus

EKP: võimuvahetus

Reedel asendab Euroopa Keskpanga juhti Mario Draghi Christine Lagarde. Eurotsooni majanduse stimuleerimine on alanud, QE toimib, kuid investorid on tõsiselt mures, et EKP peab määra varsti alandama. Jaoks EUR sellest võib saada keskmise tähtajaga survetegur; aga tõenäoliselt ei räägi Lagarde sel teemal kohe kontorisse astudes.

USA SKP: kurat on üksikasjades

USA SKP: kurat on üksikasjades

Siin on meil veel üks peamise valuutapaari juht. Sel nädalal avaldavad USA statistika III kvartali majandusarengu kohta. Keskmine prognoos on SKP kasv 3%, samas kui eelmises kvartalis kasvas majandus 1.6%. Veelgi enam, teise kvartali andmeid võidakse halvemaks muuta. Selgub, et USA majandus vajab tõepoolest stimuleerimist, mis on USA jaoks halb uudis USD kuna see võib nõrgeneda.

"Davos kõrbes": Saudi majanduse kasvupunktid

"Davos kõrbes": Saudi majanduse kasvupunktid

Sel nädalal korraldab Saudi Araabia tulevikuinvesteeringute algatuse foorumit, mida nimetatakse ka "Davosiks kõrbes". Sel aastal ei kavatse USA seda boikoteerida, mis on hea märk globaalsetele investoritele ja vähendab vahetusvarade riski. Põnev on vaadata, kuidas kuningriik eraldab oma naftatulu. Foorum tõenäoliselt ei mõjuta Brent märkimisväärselt, kuigi see pole võimatu.

Jaapani Pank: pole veel kurssi alandanud

Jaapani Pank: pole veel kurssi alandanud

Sel nädalal on kavas veel üks Jaapani Panga istungjärk. Otsused rahapoliitika ja intressimäära kohta tehakse. Praegune määr on - 0.10% aastas ja tõenäoliselt see praegu ei muutu. BoJ ei ole veel valmis stimuleerimist tõhustama, kardes riigivõla suurenemist. Siiski on ilmne, et nüüd on aeg tegutseda, et majandus ei langeks kriisi lõppversiooni. Jaoks USD / JPY, on rahapoliitika säilitamine sel juhul neutraalne uudis ja tõenäoliselt püsib instrument vahemikus 108.50-108.90.

Avatud kauplemiskonto
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Brexit: tiigi perspektiivid ja udused horisondid

Brexiti-teemalised arutelud ja naela reaktsioonid on pikka aega olnud kõige eredamad. Probleem näis olevat lahendamise äärel, kuid paraku lükatakse otsus uuesti edasi. Nael on Brexiti komplikatsioonide tõttu närviline ja selle väljavaated on otseselt seotud draama eelseisva lõpuga.

Järgmine artikkel

Uudistega kauplemine: kuidas SKP-l raha teenida?

Kuidas kasutate SKT andmeid kauplemisel? Klassikalises variandis lubavad prognoositust oluliselt kõrgemad SKP andmed omavääringu kasvu, seega on ostmine eelisjärjekorras. Seevastu oodatust nõrgemate SKP andmetega kaasneb omavääringus valuutakursi langus, seetõttu on soovitatav müüa. Samuti peaksite hindama tehnilist pilti ja koostama kauplemiskava.