Nädal turul: rahulikud jõulud

Nädal turul: rahulikud jõulud

Vaadatud: 3 seisukohad
Lugemise aeg: 2 minutitDetsembri viimane täismahus töönädal saab olema sündmustest ja statistikast üsna tühi: katoliku maailm on jõuludeks eemal, nii et aktiivsus vahetustes kahaneb. Venemaal räägime aasta tulemustest rohkem kui lahtiste otste sidumisest. Teisisõnu, aasta on olnud üsna karm, on aeg puhata.

Lääs: jõuluaeg

Teisipäeval, 24. detsembril on käes jõululaupäev ja turud suletakse Austraalias, Uus-Meremaal ja Saksamaal. Kolmapäeval, 25. detsembril on see puhkepäev kogu Euroopas, aga ka Kanadas, USA-s ja Suurbritannias. Neljapäeval, 26. detsembril jäävad Šveitsi, Saksamaa, Itaalia, Suurbritannia ja Kanada puhkusele. Statistika peaaegu puudub EUR / USD paar võib kaubelda tavalisest kuivemal viisil ja turgude aktiivsus langeb peaaegu nulli.

JPY: statistika

JPY: statistika

Jaapan jääb sellel nädalal praktiliselt ainsaks uudistetootjaks. Novembri töötuse määra andmed on kavas avaldada koos detsembri põhiinflatsiooni, jaemüügi ja novembri tööstustoodangu andmetega. Lisaks eeltoodule avaldatakse majandusprognoosid inflatsiooni ja SKP kasvu kohta, mis võib esile kutsuda mõningase inflatsiooni kõikumise. JPY määr.

Gazprom: sanktsioonide mõju ei tohi vältida

Esmaspäeval sai teatavaks, et projekti All Stream-2 projekti lõpuleviimine, mis on 92% ulatuses valmis, peatati Allsease tegevuse peatamise tõttu. Ettevõte pani torusid põhja ja sai ameeriklaste sanktsioonide kohta Venemaaga äriasjades. Gazpromi aktsiad vähenevad nädala alguses ja kui ei ilmne positiivseid uudiseid, jäävad nad surve alla, riskides langeda 248.00 RUB-ni.
Kommentaarid

Eelmine artikkel

CopyFX: teie abimees Forexil

Ajakohane CopyFX-platvorm võimaldab teie kontol tavapärast kauplemist ja samaaegselt oma kogemuste jagamist teiste inimestega täiendava sissetuleku saamiseks.

Järgmine artikkel

Kas ikka töötate lauaarvutil? Miks, kui on olemas R WebTrader?

Täna räägime R WebTrader terminalist, mis vastab kõigile nõuetele ja millel on kasulikke lisafunktsioone.