Nädal turul (02 - 03): hinnad ja statistika

Nädal turul (02 - 03): hinnad ja statistika

Vaadatud: 4 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitJaanuar oli finantsturgudel üsna “tormine” kuu. Midagi toimus peaaegu kõikjal, näiteks tulekahjud Austraalias, uue koroonaviiruse kiire levik Hiinas, Brexit Ühendkuningriigis, valitsuse vahetus Venemaal. Teoreetiliselt peaks veebruari esimene nädal olema investorite ja kaubeldavate varade osas üsna vaikne, kuid keegi ei tea, mis võib juhtuda.

USD jälgib Trumpi

USD jälgib Trumpi

Sel nädalal peab USA president Donald Trump kongressi eel sõna ja annab ülevaate tehtud tööst. Samuti oodatakse, et ta kommenteeriks USA sise- ja rahvusvahelise poliitika peamisi prioriteete. Seekord taaskäivitab ta kõne oma 2020. aasta kampaania. Mida optimistlikum on president, seda parem on USD.

Euro: kõik pilgud Euroopa eelarvetele

Euro: kõik pilgud Euroopa eelarvetele

Esimese veebruari nädala jooksul annab Euroopa Komisjon aru ELi eelarve-eeskirjade muutmise kohta. Esiteks kohaldatakse neid Itaalias, mille eelarvedefitsiit muretseb alliansi pärast kõige rohkem. Kui aruandes mainitakse mõnda tõhusat tööriista, EUR võib natuke tõusta.

Vene Föderatsiooni keskpank: intressi alandamise aeg pole veel saabunud

Vene Föderatsiooni keskpank: intressi alandamise aeg pole veel saabunud

Sellel reedel, 7. veebruaril toimub Venemaa keskpanga esimene koosolek 2020. aastal ja otsustatakse baasintressimäära üle. Kuid kõik pole nii läbipaistev ja regulaator võib intressimäärade alandamise osas pausi teha, sest Venemaa uus valitsus võib hakata tegutsema ja inflatsiooni hoogustama. Peale selle naftahinnad langevad ja see on Venemaa eelarvele väga ebameeldiv üllatus. Tõenäoliselt püsib baasintress 6.25% tasemel. see on üsna neutraalne RUB, kuid kui regulaatori kommentaarid on liiga ettevaatlikud, võivad nad rubla külma eest välja jätta.

AUD võib oma kuue kuu madalaimat taset värskendada

AUD võib oma kuue kuu madalaimat taset värskendada

Sel nädalal kuulutab Austraalia reservpank oma otsuse intressimäära kohta ja annab hinnangu riigi majandusele. Eeldatakse, et määr püsib 0.75%, ehkki RBA võib seda kärpida, et aidata majandusel tulekahjude tagajärgedega võidelda. Lisaks muudab Hiina koroonaviirus AUD ebastabiilsemaks, sest Hiina on alati olnud Austraalia peamine kaubandus- ja majanduspartner. Tulemusena, AUD võib kergesti taanduda 0.6650 poole.

USA tööturu statistika võib toetada omavääringut

USA tööturu statistika võib toetada omavääringut

Iga kuu esimest nädalat tähistavad USA tööturul alati eelmise kuu numbrid. Turu ootused tähendavad, et jaanuaris võib tööhõivevälise tööhõive muutus näidata 160K, mis on parem kui kuu varem. Keskmine tunnitasu võib lisanduda 0.3% m / m pärast eelmise kuu kasvu 0.1% m / m. See võib olla üsna hea lühiajaline tugi USD.

Avatud kauplemiskonto
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas teenida raha dividendidelt: reaalsed juhtumid

Täna arutame dividendide väljamaksmise hetkel börsil veel ühte teenimisvõimalust; siin on ka üksikasju, tõsiseid eeliseid ja puudusi.

Järgmine artikkel

EA proovisõit - Wall Streeti robot

Wall Street Forexi roboti ekspertnõustaja on keeruline, kuid paindlik kauplemissüsteem, mis kasutab tuntud ja tõestatud analüütilisi tööriistu, positsioonide ja fondide haldamise mudeleid. Ja muidugi võimaldab Wall Street Forexi robot kauplejal kauplemist kontrollides hoiduda monitori ees olemisest.