Nädal turul (24 - 02): statistika ja mõni paanika

Vaadatud: 5 seisukohad
Lugemise aeg: 2 minutitSellel pikal talvel on koronaviiruse küsimus tõepoolest väsitav, kuid investorid jätkavad selle tõstatamist, kutsudes esile teravaid turukõikumisi. Uus nädal, kui veebruar, jätab katalüsaatori tõenäoliselt jõusse.

JPY: nõudlus jeeni järele võib kasvada

Jaapan esitab huvitava statistika ploki - kuid alles nädala lõpus. See hõlmab aruandeid töötuse määra, Tokyos levinud põhiinflatsiooni, jaemüügi ja tööstustoodangu mahu kohta. Tavaliselt ei reageeri jeen makromajanduslikele teadetele aktiivselt, kuid jaemüügi või tootmise statistika võib põhjustada JPYUSD paaride tasakaalustamatuse ja saata jeen numbrile 112.00.

Koroonaviirus: Hiina sõna ootamine

Maailm on hakanud hindama koronaviiruse epideemiate mõju, samal ajal kui uute ohvrite arv väheneb. Vaatlejad nõustuvad, et koroonaviiruse mõju Hiina majandusele on lühiajaline, kuna riigil on ressursid ja tingimused kahju minimeerimiseks. Esimene oluline osa statistikast avaldatakse alles laupäeval: Hiina valmistab ette majandustegevuse tootmis- ja mittesektorisektori äritegevuse indeksi andmeid. Arengumaade valuutad on valmis reageerima.

USD: kas olete valmis kõrgtasemeid uuendama?

Uus nädal toob USA dollaritesse uue statistika voo. USA avaldab andmed elamuturu kohta, mis võimaldavad mõista ostu- ja krediiditegevust, samuti aruanded kestvuskaupade tellimuste mahu kohta, SKP esialgsed arvutused ja USA kulutused / tulud kodanikud. Kui mõni number on märkimisväärne, võib EURUSD-paar minna uuesti väärtusele 1.0770.

Brent: hind võib veelgi sügavamale langeda

Veebruari viimase nädala alguses langeb Brenti barrel 3%, ulatudes 56.60 dollarini koronaviiruse leviku ärevuse uue laine tõttu. Tooraineturg on väga tundlik ja emotsionaalne ning nüüd on turuosalised ilmselgelt mures millegi intuitiivselt ebameeldiva pärast. Andmed USA toorainevarude kohta on enamasti bullish, mis annab lootust, et Brent kindlustab varsti umbes 55–60 USD.

Kuld: eesmärk on 1700 USD

Kulla hinnad on viimastel nädalatel olnud muljetavaldavalt stabiilsed - ralli eesmärk on selgelt 1700 USD trooja untsi kohta. Rünnak võib aset leida väga kiiresti, samal ajal kui turg on koronaviiruse pärast närvis.
Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kaubelda tugi- ja vastupanutasemetega

Artiklis käsitleme horisontaalse toe ja takistuse taset: kuidas neid joonistada ja kuidas kasutada tehnoloogia analüüsi lihtsate näitajate kõrval.

Järgmine artikkel

R Trader sisaldab üle 500 uue CFD, märkide graafiku ja uued jälgimisloendid

R Traderi terminal on kõrgtehnoloogiline toode, mis sisaldab enam kui 12,000 XNUMX kauplemisinstrumenti, sealhulgas USA ja Euroopa ettevõtete aktsiad, valuutapaarid, krüptovaluutad, indeksid, ETFid.