R Trader sisaldab üle 500 uue CFD, märkide graafiku ja uued jälgimisloendid

Lugemise aeg: 2 minutitR-ettevõtja terminal on kõrgtehnoloogiline toode, mis sisaldab üle 12,000 XNUMX kauplemisinstrumendi, sealhulgas USA ja Euroopa ettevõtete aktsiad, valuutapaarid, indeksid, ETF-id. Kui te pole platvormist kuulnud, soovitan lugeda see artikkel kõigepealt.

Nüüd uudsustest.

Uued instrumendid R Traderis

R Traderil on nüüd üle 500 uue CFD Euroopa aktsiatest 11 riigist, mida platvormil varem polnud.

Uued R Traderi instrumendid hõlmavad CFD-sid erinevate Euroopa riikide kõige likviidsemate ettevõtete aktsiate kohta. RoboMarketi klientidele pakutavate uute turgude hulgas on Iirimaa, Prantsusmaa, Holland, Belgia, Portugal, Rootsi, Soome, Taani, Norra, Hispaania ja Itaalia. Uuendati ka juba platvormil kajastatud Saksamaa, Austria ja Ühendkuningriigi turge: instrumentide nimekirjad said pikenduse.

Ilmusid märkide graafikud

Veel üks uudsus platvormil on linnukesekaardid. Märkimisgraafikud on kauplejatele nüüd saadaval: küsige, tehke pakkumist, kaubelge. Samuti on nüüd võimalus liita puugid küünlajaladesse / baaridesse ja joonistada graafik kindlaksmääratud arvu puukide kohta.

Seda tüüpi diagramm koostatakse pärast teatud arvu tehingute lõpetamist. Seda tüüpi koondamist saab kasutada päevasisestes graafikutes, intervalliga mitte rohkem kui 5 päeva. Näiteks saate koostada histogrammi, mis tähistab hinnatoimingut, määratledes avamis-, sulgemis-, kõrge ja madala hinna iga kord, kui tehingute arv ulatub 155. Diagrammides saavad kasutajad vabalt seada suvalise arvu koondatud puuke 1 kuni 10,000 XNUMX.

Vaatamisloendeid värskendati

See värskendus puudutas ka jälgimisnimekirjade funktsioone. Süsteemi jälgimisnimekirjadesse lisati uued intervallid - 5 min, 30 min, 2 h - parimad gainerid, helitugevuse juhid, kõige kaotajad. Need on ainulaadne ja võimas analüütiline instrument, mis võimaldab sekundi kaupa arvutada erinevate instrumentide loetelud, millel on valitud intervalli (5 minutist 1 päevani) suurim dünaamika.

Intervallid 5 min, 30 min, 2 h aitavad hinnata praeguse küünlajala impulsside iseloomu. Kõikuvatel turgudel ei piisa ainult teadmisest, kas aktsiad liiguvad täna üles või alla - iga tund on oluline. See instrument on kasulik päevasisestele kauplejatele, kes plaanivad päeva jooksul börsile siseneda ja sellest väljuda.

R Traderi mobiiliversioon

2019. aasta detsembris sai R Traderi mobiiliversioon kättesaadavaks neile, kes eelistavad kauplemist mobiilseadmetega: https://rtrader.umstel.com/mobile. Praegu on sellel põhifunktsioonid: diagrammid, kontovalik, positsioonide ja kontode haldamine, ajalugu ja kauplemine.

Mobiiliplatvormi üks peamisi omadusi on selle kõrge tootlikkus tänu kaasaegsetele tehnoloogialahendustele, eriti nurgatehnoloogiale. Samuti täiustati terminali värskenduste algoritmi: see jääb kauplejale märkamatuks. Ei sega nende tööd. Lähitulevikus peaksime eeldama, et mobiiliversioonile lisatakse uusi funktsioone.
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Nädal turul (24 - 02): statistika ja mõni paanika

Sellel pikal talvel on koronaviiruse küsimus tõepoolest väsitav, kuid investorid jätkavad selle tõstatamist, kutsudes esile teravaid turukõikumisi. Uus nädal, kui veebruar, jätab katalüsaatori tõenäoliselt jõusse.

Järgmine artikkel

Kuidas kaubelda trenditrendidega Forexil?

Trendijooned võivad näidata, kuhu trendisuunas siseneda ja kus praegune trend võiks lõppeda.