Nädal turul: Brexit, õli, dollaristress

Nädal turul (03 - 02): Brexit, õli, dollaristress

Vaadatud: 2 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitMärtsi algus on investoritele üsna elav aeg - nagu alati, tegelikult. Ootame OPECi kohtumist, kus tuleb vastu võtta olulised otsused, Brexiti-sisesed kõnelused ja palju statistikat. Nautige.

Brexit: hea aeg rääkida

Brexit: hea aeg rääkida

Esmaspäeval, 2. märtsil algab ELi ja Suurbritannia vaheline Brexiti-järgse kaubanduslepingu teemaline kõneluste esimene voor. Dialoog ei saa olema lihtne: pooled arutavad nii tervisliku konkurentsi aspekte kui ka tollimaksude küsimust. GBP võib sattuda suurenenud volatiilsusega piirkonda, GBPUSD paar jääb vahemikku 1.2722-1.2923.

Brent: tähelepanu OPEC-ile

Brent: tähelepanu OPEC-ile

Märtsi alguses teatas Saudi Araabia oma otsusest vähendada päevas toodetava toornafta kogust täiendavalt miljoni barreli võrra. See lasi mustal kullal enam langeda ja korrigeerida 1 USD-ni. Nüüd aga peavad tegutsema OPEC ja OPEC +: nafta müüakse siis, kui kartelli- ja sidusriigid teevad sama. Koosolekud on kavas 51.25. ja 5. märtsil Viinis, Brent võib saada hinnaga 6–49 USD barrelist.

Valimised USA-s: veel üks hääletus

Valimised USA-s: veel üks hääletus

Märtsi esimesel nädalal toimuvad mitmes osariigis presidendikandidaatide valimised. Demokraadid toovad kohale umbes 10 inimest, kuid kogu tähelepanu on suunatud kahele isiksusele: endisele asepresidendile Joseph Bidenile ja senaatorile Bernard Sandersile. Nr üllatused siin on hea signaal USD.

Aeroflot ja Rostelekom: aruanded 2019

Aeroflot ja Rostelekom: aruanded 2019

Aktsiaturu siniste kiipide nimekirjas olevad Venemaa emitendid avaldavad sel nädalal 2019. aasta finantsaruandeid. Põhiettevõtjalt oodatakse korralikke tulemusi; head andmed puhaskasumi kohta võivad tõsta ettevõtte aktsia hinna 98-100 RUB-ni.

USD: mida vähem kurssi kardab, seda parem

USD: mida vähem kurssi kardab, seda parem

Turg on tõesti närvis ning eeldab, et intressimäär on aprilliks alanenud, et kaitsta majandust koronaviiruse mõju eest ennetavalt. Veebruari tööhõiveandmed näitavad, kas see on vajalik. Eeldatakse, et töötuse määr on langenud 3.5% ni, 3.6% -lt kuu varem, samal ajal kui keskmine palk on prognooside kohaselt tõusnud 0.3% (eelnenud kuu arvutamisel). Need andmed võivad veenda turgu, et viirus ei põhjusta stressi, ja aidata dollaril taastuda.
Kommentaarid

Eelmine artikkel

Elliott Waves: teooria ja praktika. 2. osa

Selles artiklis räägime turu lainete sisemisest struktuurist ja iseärasustest. Arutleme turutsükli mitmetasandilise mudeli ja selle järjepidevate osade - erineva keerukuse ja tasemega alalainete - üle.

Järgmine artikkel

Koroonaviirus. Mida osta langeval aktsiaturul?

On kätte jõudnud aeg, et koronaviirus mõjutab ka aktsiaindeksite noteeringuid. Kui kuu tagasi olid need vaid kuulujutud, siis nüüd on investorid tõsiselt mures Hiina ettevõtete võimalike probleemide pärast.