Nädal turul: Fed alustab raha trükkimist, nael ootab Brexiti detaile

Nädal turul (11. mai - 17. mai): palju statistikat

Lugemise aeg: 2 minutitSel nädalal pälvib statistika kogu tähelepanu. See on külluslik, kuid investorid ei reageeri tingimata igale väljaandele.

USA: jaemüügi ja inflatsiooni aruanne

Mõlemal juhul on tulemused negatiivsed ja see on normaalne. Ameerika jaemüüjad on juba hakanud kuulutama pankrotte ja see on alles pika ahela algus. Pidades meeles, et tegelik töötuse määr on umbes 22–23% - st iga viies inimene on töötu -, saavad asjad selgeks. Inimesed ostavad ainult toite, kõik muud ostud pannakse kõrvale.

EL: ootab SKT aruannet

Sel nädalal tuleb esitada esimese kvartali SKP aruanne ning tegelikud numbrid võivad olla prognoositust halvemad. Ootused on 3.6%, kuid tegelik langus on tõenäoliselt 4%. Teises kvartalis on aga kõige halvemad numbrid: Euroopa majandus võib langeda 10%, mis on väga halb uudis.

Suurbritannia: SKT ja tööstustoodang

Ka Suurbritannia statistikat on graafikus küllaga. Aruanded käsitlevad SKPd ja tööstustoodangut. Ehitussektoris võib tootmine olla langenud 5-7%, töötlevas tööstuses võib langus ulatuda 20% -ni. Näeme reaalseid numbreid, kuid pole põhjust imet oodata. Nael võib statistika tõttu väheneda, kuid põhiosa negatiivsetest sündmustest on hinnas juba kajastatud.
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kahe liikuva keskmisega (EMA) peanaha strateegia: kirjeldus ja reeglid

Selles artiklis käsitleme strateegiat, mis kasutab kahte eksponentsiaalset liikuvat keskmist (EMA). MA-dega kauplemisstrateegiad on kauplejate seas üsna populaarsed, kuna MA-d on tehnika analüüsi üsna lihtsad ja tõhusad vahendid.

Järgmine artikkel

Valuutade tugevuse mõõtmine CSS-i indikaatoriga

Täna arutame valuutakursi tugevuse indikaatorit (CSS), selle sätteid ja rakenduse võimalusi.