XRP hinnaanalüüs - korterisse kleebitud XRP

XRP hinnaanalüüs - korterisse kleebitud XRP

Lugemise aeg: 2 minutitReedel, 3. juulil jääb XRP krüptovaluuta püsivalt vahemikku, kaubeldes 0.1762 USD juures. Tal on võimalus sellest pääseda, kuid vajab säravat juhti.

XRP tehnoloogia analüüs

D1-l ei näita XRP / USD suurt volatiilsust, jäädes tasaseks. Praegu kaubeldakse 23.6% Fiboga. Kui krüptovaluuta eemaldab selle, võib see jõuda järgmisele 0.0% tasemele. Kasvu võib nüüd pidada väiksemaks korrektsiooniks laskuva kanali sees. MACD histogramm hoiab kauplemise allpool nulli, andes täiendava signaali langustrendi edasisest arengust. Languse eesmärk on 0,1455 USD.

XRP hinnastabel D1
XRP hinnastabel D1

H4-l liigub paar laskuva kanali sees külgsuunas. Nüüd kaupleb see vahemikus 23.6% kuni 0.0% Fibo. Nullist lahkumine tähendab edasist langust. Stochastik moodustab kuldse risti, mis ennustab üldise langustrendi sees lühiajalist parandust. Tagasiulatuvuse eesmärk on 23.6% Fibo.

XRP hinnaskeem H4
XRP hinnaskeem H4

XRP põhianalüüs

Paar päeva tagasi blokeeris Ripple teise tokkide paketi, st see saadeti 1 miljard XRP turule. Vabastamine toimus kahes etapis, igas 500 miljonit žetooni. Nii meelitab ettevõte raha oma projektide ja alustavate ettevõtete finantseerimiseks, millest ta on otseselt või kaudselt huvitatud. Blokeeringu tühistamine toimub iga kuu esimesel päeval ja Ripple'il on päris palju žetoone.

See aasta pole Ripple jaoks liiga hea. Esimeses kvartalis müüs ettevõte žetoone 1.75 miljoni USD väärtuses. See on 86% vähem kui 2019. aasta neljandas kvartalis, kui Ripple müüs XRP-i hinnaga 13.08 miljonit USA dollarit. Kui aga vaadata eelnevaid tulemusi, ei olnud 2019. aasta lõpp samuti liiga positiivne. 2019. aasta kolmandas kvartalis müüs Ripple žetoone 251.51 miljoni USD väärtuses. Selle tulemusega võrreldes näevad viimased tõesti pettumust valmistavad.

Sel nädalal on Twitteri boti tähelepanu pälvinud tehingu suurus 5.3 miljonit USA dollarit ehk 30 miljonit XRP. Tehing tehti Ripple'i rahakotist anonüümseks. Mingil põhjusel on turg kindel, et see on sama rahakott, mida varem suurte summade saamiseks. Näiteks juunis tehti selliseid tehinguid päris palju: näiteks 30. juuni 2 miljoni XRP kohta, 40. juuni 8 miljoni, 20. juuni 25 miljoni ja enama kohta.

Nende tehingute olemust on raske välja mõelda. Need võivad olla Ripple'i sisetehingud, kuid kui see nii on, jääb vastuvõtva rahakoti anonüümsus kahtlaseks.
[wpforms id = "5765" title = "false" kirjeldus = "false"]

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Testimisvõrgu ekspertnõustaja Setka limiit

Setka Limiti ekspertnõustaja on robot, mis kaupleb ainult pooleliolevate limiidikorraldustega ja põhineb üksnes matemaatilistel arvutustel.

Järgmine artikkel

Nädal turul (07 - 06): positiivsed meeleolud

Juuli teine ​​nädal on juba käes ja ootused on neutraalsed. See pakub statistikat - kuid mitte saatuslikku - keskpankade tegevust, kuid etteaimatavat ja uudiseid -, kuid üsna stabiilne. On viimane aeg natuke välja hingata ja lõõgastuda, kui uudistevool ei too midagi ootamatut.