Nädal turul (08/10 - 08/17): on aeg kaaluda plaane

Nädal turul (08/10 - 08/17): on aeg kaaluda plaane

Vaadatud: 22 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitUSA teatas tööturust, mis tähendab, et on viimane aeg oodata uusi andmeid ka teistelt sama tähtsatelt maailmamajanduselt.

GBP: valmistuge järskude liikumiste jaoks

GBP: valmistuge järskude liikumiste jaoks

Tööhõive kohta saab palju huvitavat teavet. Varem olid ametlikud prognoosid üsna murettekitavad ja ütlesid, et tööturg on kuni 2020. aasta lõpuni surve all, kuid selles pole midagi üllatavat - ettevõtete ja ettevõtete jaoks on äärmiselt raske oma tavapärasesse ellu naasta. Ühendkuningriigil on kavas esitada töötuse määr, mis peaks eeldatavalt tõusma mais 3.9% -lt juunis 4.2% -ni. Keskmine töötasude indeks võib kaotada 0.1% 3 mln kuus, olles eelmisel perioodil -0.3% 3 mln aastas. Teine aruanne, nõude esitajate arvu muutus, võib väheneda (vähemalt teoorias) ja mida rohkem see väheneb, seda parem on nael.

Lisaks avaldab Ühendkuningriik teise kvartali SKP aruande. Kui 2020. aasta esimesel kolmel kuul kaotas riigi majandus 2%, siis teisel võib see langeda 18-20%. See on okei, sest aasta lõpuks peaks näitaja taastuma ja teise kvartali näit on vanemas eas halvem. Kuid pidage ainult meeles, milline aeg see oli. Ütlematagi selge, et nõrk statistika paneb naela langema.

EUR: on aeg paigal seista

EUR: on aeg paigal seista

Sel nädalal annab eurotsoon aru ZEW majandusliku hoiaku kohta. Eelmisel korral oli hallatav näitaja kõrgemal psühholoogiliselt üliolulisest 50 punkti piirist, seega on seekordne peamine eesmärk kõrgem kui see. Samuti antakse aruandeid II kvartali SKP, tööhõive muutuse ja tööstustoodangu kohta. Kõik need numbrid kokku võivad aidata turuosalistel mõista, kas tohutud stimuleerimismeetmed olid mõjusad või raha raiskamine.

USD: greenback sai võimaluse

USD: greenback sai võimaluse

Jälgime tähelepanelikult USA inflatsiooniandmeid, kuna need võivad näidata 0.6–0.8%, mis on siiski alla eesmärgi 2%. Mida tugevam on tarbijahinnaindeks, seda väiksem on tõenäosus, et föderaalreserv pakub lähitulevikus täiendavaid stimuleerivaid meetmeid. Muud olulised asjad on tööstustoodang (kas on olemas tellimusi? Kui jah, siis on see hea, sest need võivad turgutada tarbijate-tootjate ketti) ja jaemüük.

Lühiajaliselt on USD surve all, kuid see annab Ameerika majandusele edumaa kiiremaks taastumiseks.

Hiinast pärit numbrid suurendavad kõike korraga

Hiinast pärit numbrid suurendavad kõike korraga

Tähelepanu tuleks pöörata juuli välismaiste otseinvesteeringute aruandele. Indikaator võib näidata, kas globaalsed investorid on valmis pärast koroonaviiruse pausi oma raha Hiinasse viima või pole aeg veel kätte jõudnud. See on väga oluline, sest kui Hiina majandus on juba välisinvesteeringute jaoks atraktiivne, tähendab see, et maailmamajandus on valmis alustama täielikku taastumist. Hiina inflatsiooni puudutavad andmed võivad vihjata edasistele sammudele ja riigipangale - jätkata CNY lõdvendamise kontrolli pisut alla surumist.

Brent võib fikseerida üle 45 USD

Brent võib fikseerida üle 45 USD

Nafta on praegu Hiinast pärit hea statistika, Iraani toodangu languse ja USA naftapuurtornide arvu vähenemise tõttu üsna optimistlik. Selles valguses on Brentil head võimalused ületada 45 USD ja tõusta kõrgemale.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Eesmärkide seadmine kauplemisel: kuidas seada protsessi eesmärke?

Räägime sellisest asjast nagu eesmärkide seadmine kaubanduses. Varem on kolleeg seda teemat juba oma postituses puudutanud👇, mis on praktiline juhend kaubanduses eesmärkide seadmiseks. Selles postituses otsustasin selle teema juurde tagasi pöörduda ja püüan selle probleemiga süveneda psühholoogilisest küljest.

Järgmine artikkel

Omega Trendi eksperdinõustaja testimine: täpsemad sätted

Omega Trend on trendikaubandusrobot, mis on varustatud kolme sisseehitatud strateegia ja dünaamilise Stop Loss tasemega, mis kokku suurendavad Forexis teie kasumit.