Nädal turul (09/21 - 09/27): pole aega igavleda

Nädal turul (09/21 - 09/27): pole aega igavleda

Vaadatud: 63 seisukohad
Lugemise aeg: 2 minutitTundub, et oleme juba kuulnud septembri eredamaid ja tõhusamaid uudiseid - nii makromajanduslikust kalendrist kui ka juhtivatest keskpankadest. See aga ei tähenda, et meil sel nädalal igav hakkaks.

USD: Powell ei häiri USD-d

USD: Powell ei häiri USD-d

Sel nädalal on USA makromajanduslikud andmed üsna napid, kuid USA Fed esimees Jerome Powell peab kõnesid peaaegu iga päev. Ta võib puudutada USA majanduse olukorda ja kavandatavat rahapoliitikat - ja ülejäänud ei tundu turule huvi pakkuvat. Mida ettevaatlikumalt räägib Powell, seda rahulikumalt käitub dollar.

Keskpangad: rikkalik, kuid vaikne

Keskpangad: rikkalik, kuid vaikne

Sel nädalal on kavas kohtumised Türgi, Hiina, Pakistani, Ungari, Rootsi, Maroko, Nigeeria, Norra, Mehhiko, Uus-Meremaa, Tšehhi Vabariigi, Tai ja Columbia keskpankades. Nad otsustavad intressimäära. Pea kõikjal pole muutusi oodata; ainult Türgi regulaator võib teha üllatusi - nagu alati.

GBP: statistika ja Inglise Pank

GBP: statistika ja Inglise Pank

Ühendkuningriigi makromajanduslikust kalendrist ootame teavet netolaenude, teenuste PMI kohta septembris ja CBI jaemüügi saldot. Samuti annab BoE välja kvartalibülletääni, mida kommenteerib selle juht Andrew Bailey. Niikaua kui Suurbritannia reguleeriv asutus on oma hinnangutes üsna ettevaatlik, pole GBP-le peaaegu mingeid riske.

JPY: arvestan rahulike tehingutega

JPY: arvestan rahulike tehingutega

Sel nädalal on kaks esimest kauplemispäeva Jaapanis puhkepäevad, samal ajal kui rahvusvaheline turg on endiselt rahulik, seega peaks JPY vältima hüppelist kasvu. Heitke pilk rahapoliitika koosolekute protokollidele - võime leida sealt vihjeid edasise stimuleerimise kohta, mis oleks üsna õigeaegne.

Brent: valmis kauplema hinnaga 41–44 USD barreli kohta

Brent: valmis kauplema hinnaga 41–44 USD barreli kohta

Orkaanihooaeg Mehhiko lahes ja koroonaviiruse teise laine tekitatav stress tasakaalustavad maailma naftaturul üksteist; kohati muutub üks teguritest tugevamaks. Brent nägi hästi välja 43 USD barreli eest, kuid nädal võib selle lukustada 41–44 USD vahele.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Töötuse määr ja kuidas seda Forexis kasutada

Töötuse määra andmete avaldamine võib märgatavalt suurendada turu volatiilsust. Paljud kauplejad nimetavad mittepõllumajandusliku palgaarvestust turge liigutavaks indeksiks, kuid see ei saa praegust suundumust ümber pöörata.

Järgmine artikkel

Unity tarkvara mängumootori IPO planeerimine

2004. aastal asutatud San Franciscost pärit USA ettevõte Unity Software viib läbi IPO 17. septembril 2020; aktsiaid hakatakse müüma 18. septembril NYSE-s tähise U all.