Nädal turul (10/05 - 10/12): aeg stabiliseeruda

Nädal turul (10/05 - 10/12): aeg stabiliseeruda

Lugemise aeg: 3 minutitHüpoteetiliselt peab oktoobri uus nädal olema eelmisest rahulikum: miski ei ähvarda Donald Trumpi, USA tööhõivestatistika on juba avaldatud ja kapitaliturud maailmas stabiliseeruvad. Siiski on endiselt probleeme, millele tähelepanu pöörata.

USD: FEDi kommentaarid võivad olla neutraalsed

Uuel sügisnädalal on kavas nii tööhõivestatistika avaldamine kui ka rahapoliitikute sõnavõtud. Pange tähele Fed Jerome Powelli juhi kommentaare, mis on kavas teisipäeval; kolmapäeval avaldatakse FEDi eelmise istungjärgu protokoll. Kui FEDi kommentaarid on rahulikud ja neutraalsed, stabiliseerib see USD.

AUD: stabiilne intressimäär annab AUD-le enesekindluse

Sel nädalal toimub Austraalia Föderaalreservi panga koosolek, et teha otsuseid intressimäära ja rahapoliitika kohta tervikuna. Võime oletada, et intressimäär jääb muutusteta: see on 0.25% aastas kinni ja tõenäoliselt ei liigu see kummalgi juhul enne, kui maailma majanduslik olukord stabiliseerub. AUD-i jaoks on intressimäära stabiilsus hea signaal.

Keskpangad: koosolekud kestavad

Sel nädalal on keskpankade kohtumised kavas Botswanas, Peruus, Serbias, Ugandas, Islandil ja Poolas. Nende otsused ei mõjuta maailmamajandust tõsiselt, kuid asjaolu, et krediidi- ja rahapoliitika jääb muutusteta, tähendab seda, et majandused on endiselt taastumas ja seega pole otsustavate meetmete aeg veel saabunud. Neutraalsed otsused ühtlustavad riske.

Brent: pange tähele OPECi prognoose

Sel nädalal väljendab OPEC maailmaturu ootusi. Võime oletada, et kartell lubab majanduse kriisijärgsel taastamisel veidi suuremat nõudlust. See võib toetada Brenti tsitaate, kuid siiski ärge olge liiga optimistlikud.

RUB: Rahandusministeerium hakkab müüma välisvaluutat

RUBi jaoks on viimased nädalad olnud rasked. Ootame, et rahandusministeerium hakkaks müüma välisvaluutat - esmaspäeval tuleb teada plaanitavate operatsioonide üksikasju. Ministeerium pidi olema suutnud viimase rubla devalveerimise käigus vähendada riigi eelarvepuudujääki ega ole valmis rahvusvaluuta kursi stabiliseerima. Müük võib RUBi kohapeal tugevdada, kuid tõenäoliselt ei pääse USD vahemikust 76–79 RUB.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kaubelda ülimuslikkuse strateegiaga

Forexi strateegia nimega Supremacy on kauplemisstrateegia, mis põhineb mitte niivõrd klassikalisel tehnilisel analüüsil, vaid teiste kauplejate positsioonide uurimisel.

Järgmine artikkel

Asana DPO: Zuckerbergi sõber toob oma käivitamise NYSE-sse

Projektide haldamise tarkvarale spetsialiseerunud ettevõte Asana viis New Yorgi börsil otsese noteerimise 30. septembril 2020 ja alustas kauplemist 1. oktoobril 2020 kaubamärgi ASAN all.