Oktoobri uuel nädalal hoiavad kapitaliturud USA valimisvõistlustel silma peal ja pööravad tähelepanu Venemaa keskpanga otsusele intressimäära osas.

RUB: mida Venemaa Pank ütleb?

RUB: mida Venemaa Pank ütleb?

Selle nädala juhtiv sündmus on Venemaa Panga oktoobri koosolek, kus otsustatakse intressimäära osas. Tõenäoliselt väheneb see 25 baaspunkti võrra 4.25% -lt 4.00% -le. See peab olema keskpanga pehmeneva krediidi- ja rahapoliitika määra lõplik langus; regulaatori kommentaarid on siin üliolulised. RUB-noteeringud kajastavad juba langust, kuid praegu võib RUB-i teha hüppelisi tõrkeid.

USD: statistika ei pruugi muljet avaldada

USD: statistika ei pruugi muljet avaldada

Sel nädalal kavatsetakse USA-s avaldada elamuturu statistika standardplokk; prognoosid lubavad nii uute kui ka olemasolevate majade kasvu, investorid võivad teabe unarusse jätta: nad on keskendunud valimisvõistlusele. Neljapäevaks, 22. oktoobriks on kavas Joseph Bideni ja Donald Trumpi vahelised viimased arutelud. Need võivad oluliselt suurendada USA dollari volatiilsust.

Keskpangad: tähelepanu detailidele

Keskpangad: tähelepanu detailidele

Sel nädalal jätkavad keskpangad otsuste tegemist, kuigi enamasti need otsused midagi ei mõjuta. Sellest hoolimata peaksime neil silma peal hoidma, et mõista turu üldist meeleolu. Intressimäärad otsustatakse Namiibias, Mosambiigis, Ukrainas, Iisraelis, Ugandas ja Türgis. Kõige olulisem peab olema Türgi regulaatori otsus - kui intressimäär ei muutu, ei toimu arenguriikide valuutades turbulentsi.

EUR: Lagarde ütleb meile, mida teha

EUR: Lagarde ütleb meile, mida teha

ELi selle nädala makromajanduslik kalender pole tegelikult helde - pöörake tähelepanu tarbijate usalduse indeksile, sest see võib oktoobris langeda. EUR-i jaoks pole see tegelikult hea, kuid mitte liiga halb. Lisaks avaldab EL Flash Manufacturing PMI. Igatahes on turg kõige huvitavam nädala alguses EKP juhi Christine Lagarde kommentaarides, kuna need võivad tegeleda regulaatori finantsplaanidega. Mida neutraalsemad kommentaarid on, seda parem on EUR.

AUD: statistika ja minutid

AUD: statistika ja minutid

Uus nädal toob endaga kaasa Austraalia statistika ja Austraalia reservpanga eelmise koosoleku protokolli. AUD taastub nüüd pärast tõsist madalseisu ja vajab häid uudiseid ja stabiilsust.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.