Nädal turul (11.30 - 12/06): OPECi ja USA tööhõivestatistika äratab tähelepanu

Nädal turul (11.30 - 12/06): OPECi ja USA tööhõivestatistika äratab tähelepanu

Vaadatud: 220 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitUus nädal, mis lõpetab sügise ja annab võimaluse talveks, saab olema sündmusterohke: naudime statistikat, keskpankade kohtumisi ja OPECi kohtumisi. Turg leiab kindlasti palju tugipunkte.

Keskpangad: intressimäärad võivad jääda muutusteta

Keskpangad: intressimäärad võivad jääda muutusteta

Sel nädalal kohtuvad Austraalia, Iisraeli, Poola ja India keskpangad. Peamine idee on see, et intressimäärad jäävad muutusteta. Kapitaliturgude jaoks on see signaal neutraalne: reguleerivad asutused on sel aastal teinud kõik, mida nad tahtsid. Valuutasektori jaoks tähendab see, et praegused tehingud jäävad jõusse.

Brent: kas OPEC otsustab midagi?

Brent: kas OPEC otsustab midagi?

On üsna kaheldav, kas esmaspäeval ja teisipäeval toimuv OPECi kohtumine muudab tooraineturu jaoks midagi. Varem oli OPEC + seirekomisjon, kuid tulemused olid võimalikult neutraalsed. Brent võib korrigeerida 47 dollarini barrelist, kuid see piirkond on praegusele olukorrale üsna piisav.

USD: kontrollige tööhõivestatistikat

USD: kontrollige tööhõivestatistikat

Sel nädalal avaldab USA värske statistika novembri tööturu kohta. Varem oli töötuse määr 6.9%; seekord võib see osutuda 0.2% paremaks, ulatudes 6.7% -ni. Pange tähele üksikasju: erasektori tööhõive muutus, NFP. Nad teevad selgeks, kas tööhõivesektori tõusutrend püsib ja kui kiiresti on vaja abi väljastpoolt. Mida tugevam statistika välja tuleb, seda stabiilsem on USD.

GBP: kõnelused peavad jätkuma

GBP: kõnelused peavad jätkuma

Näib, et see nädal on viimane, mis jõudis kokkuleppele - näiteks sellises kiireloomulises küsimuses nagu näiteks kalapüük - ja jõudis õigeaegselt selle ratifitseerida. Vastasel juhul algab Brexit karmis ja problemaatilises stsenaariumis 31. detsembril. GBP jaoks on see tõsine risk; turg pole aga nõus seda hindades arvestama.

EUR: statistika ja poliitika

EUR: statistika ja poliitika

Peale kavandatud statistika - tööhõive ja jaemüügi kohta - on sel nädalal kavas EKP juhi Christine Lagarde'i kõne. Kõik, mida selle krediidi- ja rahapoliitika osas öelda ja teha sai, on juba öeldud ja tehtud. Peame ainult ootama tulemusi. Neutraalsed kommentaarid ja head aruanded aitavad eurol veelgi kasvada.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kulda investeerida?

Selles artiklis käsitleme kulla investeerimise viise, nende erinevust ja selle väärismetalli investeeringute tasuvust.

Järgmine artikkel

Roblox IPO: mänguasi lastele, kes sisenevad täiskasvanute turule

Roblox Corporationi IPO on olnud üks oodatumaid aastal 2020. Ettevõte taotles IPO-d oktoobris. Paigutamine on kavandatud NASDAQ-is tähise RBLX all.