Nädal turul (01/18 - 01/24): keskpangad ja Joe Biden

Nädal turul (01/18 - 01/24): keskpangad ja uued stiimulid USA majandusele

Lugemise aeg: 2 minutitJaanuari kolmandast nädalast saab keskpankade aeg, samal ajal kui USAs avatakse valitud president Joe Biden. Need sündmused on ümbritsetud uudistega, nii et investoritel pole igavuse jaoks aega.

Käes on keskpankade aeg: intressimäärad jäävad samaks

Käes on keskpankade aeg: intressimäärad jäävad samaks

Uus nädal on esimene sel aastal, kui keskpangad peavad konverentse. Hinnad vaadatakse üle Brasiilias. Hiina, Kanada, Türgi, India, Jaapan, Ukraina. Tõenäoliselt ei toimu mingeid muudatusi, mis on finantsturu jaoks neutraalne signaal.

USD: Joe Biden. Ametlikult

USD: Joe Biden. Ametlikult

Nädala võtmesündmus USA valitud presidendi Joe Bideni ametisseastumisel. Asjad peavad olema rahulikud ja USD jääb tugevaks, sest Biden on huvitatud majanduse ja selle tulemuste täiemahulisest stimuleerimisest kui keegi teine.

EUR: statistika ja sulgemine

EUR: statistika ja sulgemine

Sel nädalal on EKP-l veel üks konverents, hoides intressimäära nulli, samal ajal kui turg hindab rahandusasutuste kommentaare ja statistikat. Praegu toetavad faktid euro edasist langust.

Brent: paranduste aeg ja IEA prognoosid

Brent: paranduste aeg ja IEA prognoosid

Toornafta ei saa veel täies mahus korrigeerida, kuid kogu põhibaas toetab seda. Sel nädalal avaldab IEA igakuise ülevaate naftaturust, mis võib anda märke nõudlusest energiakandjate järele, mis võib nõrgaks jääda, mis võib hindu sügavamale tõmmata.

Hiina: teed näitab statistika

Hiina: teed näitab statistika

Hiina avaldab sel nädalal olulise statistika ploki; seni, kuni see on muutunud majanduse taastumise mitteametlikuks „veduriks“, saab statistika palju tähelepanu. Tugev statistika aitab riskantsel varal kasvada.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kaubelda Puria meetodi strateegia abil?

Selles ülevaates käsitleme indikaatorstrateegiat, mida nimetatakse Puria meetodiks. Vaatamata sellisele salapärasele nimele on see üsna lihtne ja arusaadav strateegia, mis põhineb nelja standardnäitaja signaalidel.

Järgmine artikkel

Xiaomi USA mustas nimekirjas: varud langesid 10%

USA kukutas Xiaomi aktsiad 10% võrra. Korporatsioon sattus ettevõtete musta nimekirja, mis USA valitsuse sõnul kuuluvad Hiina sõjaväkke või töötavad koos nendega.