Jaanuari kolmandast nädalast saab keskpankade aeg, samal ajal kui USAs avatakse valitud president Joe Biden. Need sündmused on ümbritsetud uudistega, nii et investoritel pole igavuse jaoks aega.

Käes on keskpankade aeg: intressimäärad jäävad samaks

Käes on keskpankade aeg: intressimäärad jäävad samaks

Uus nädal on esimene sel aastal, kui keskpangad peavad konverentse. Hinnad vaadatakse üle Brasiilias. Hiina, Kanada, Türgi, India, Jaapan, Ukraina. Tõenäoliselt ei toimu mingeid muudatusi, mis on finantsturu jaoks neutraalne signaal.

USD: Joe Biden. Ametlikult

USD: Joe Biden. Ametlikult

Nädala võtmesündmus USA valitud presidendi Joe Bideni ametisseastumisel. Asjad peavad olema rahulikud ja USD jääb tugevaks, sest Biden on huvitatud majanduse ja selle tulemuste täiemahulisest stimuleerimisest kui keegi teine.

EUR: statistika ja sulgemine

EUR: statistika ja sulgemine

Sel nädalal on EKP-l veel üks konverents, hoides intressimäära nulli, samal ajal kui turg hindab rahandusasutuste kommentaare ja statistikat. Praegu toetavad faktid euro edasist langust.

Brent: paranduste aeg ja IEA prognoosid

Brent: paranduste aeg ja IEA prognoosid

Toores õli is yet unable of a full-scale correction but the whole fundamental base is supporting it. This week, the IEA publishes its monthly overview of the oil market, which might give signs of the demand for energy carriers remaining feeble, which might drag the prices deeper down.

Hiina: teed näitab statistika

Hiina: teed näitab statistika

Hiina avaldab sel nädalal olulise statistika ploki; seni, kuni see on muutunud majanduse taastumise mitteametlikuks „veduriks“, saab statistika palju tähelepanu. Tugev statistika aitab riskantsel varal kasvada.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.