Nädal turul (01/25 - 01/31): Fed ja keskpangad

Nädal turul (01/25 - 01/31): Fed ja keskpangad

Vaadatud: 845 seisukohad
Lugemise aeg: 2 minutitJaanuari viimane nädal toob endaga kaasa USA statistika voogu, rohkem keskpankade seansse ja USA Föderatsiooni kohtumise. Asjad on vähemalt uudishimulikud.

USD: tähelepanu Fedile

USD: tähelepanu Fedile

Selle aasta esimene Fedi istungjärk peab kulgema ladusalt ja üllatusteta. Intressimäär püsib sihtsummas 0–0.25% üsna pikka aega, samas kui kommentaarid on kavandatud stimulatsiooni suhtes tõenäoliselt hoolikalt optimistlikud. USD jaoks on need tegurid neutraalsed, kuid lühikeste vaevuste korral võib dollar veidi langeda.

Keskpangad: istungid jätkuvad

Keskpangad: istungid jätkuvad

Sel nädalal kavandavad oma istungjärke peale USA Föderatsiooni Nigeeria, Ungari, Kenia, Mosambiigi ja Kasahstani pangad. Kõigil juhtudel jääb krediidi- ja rahapoliitika samaks, mis on signaal kapitaliturgude teatud majanduse stabiliseerumisest.

USA ettevõtted teatavad oma tulemustest

USA ettevõtted teatavad oma tulemustest

Jaanuari viimasel nädalal esitatakse meile Apple'i, Tesla, Facebooki ja teiste USA suurettevõtete finantsaruanded. Mida stabiilsemad numbrid, seda parem kapitaliturgude ja riskantsete varade jaoks; madala tarbija nõudlusega seotud riskid võivad siiski püsida.

GBP: nael loodab parimat

GBP: nael loodab parimat

Pärast vaktsineerimise algust on turu suhtumine naela positiivseks. Sel nädalal on statistika rikkalik, sealhulgas tööturu ja jaemüügi andmed. Mida vähem on aeglustumise signaale, seda parem on GBP.

JPY: nõudlus turvakodude järele on piiratud

JPY: nõudlus turvakodude järele on piiratud

Kapitaliturud on kindlad, et maailm pääseb üsna kiiresti pandeemiate tihedast haardest, mistõttu on nõudlus kaitsevarade, sealhulgas jeeni järele piiratud. Sel nädalal avaldab Jaapan Tokios CCI, töötuse määra ja baasinflatsiooni statistika ning kui numbrid on mõõdukad, siis JPY vaevalt reageerib.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Inteli varud: kiire majanduskasvu muutus järsu languse korral

Intel teatas neljanda kvartali ja kogu 4. aasta tulemustest. Finantstulemused said positiivse turureaktsiooni: aktsiad hüppasid üle 2020%. Juhtkonna sõnad perspektiivide kohta langesid need aga üle 6%.

Järgmine artikkel

Kuidas kaubelda Arthur A. Merrilli M- ja W-mustritega

Arthur A. Merrilli M ja W mustrid näevad välja nagu lained. Seal on 32 mustrit, millest 16 on ainulaadse struktuuriga. Mõned näevad välja nagu klassikalised hinnamustrid, neil on selge struktuur ja arusaadavad identifitseerimisreeglid.