Mis toimub kanepifirmade varudega ja miks?

Mis toimub kanepifirmade varudega ja miks?

Lugemise aeg: 2 minutitMeditsiinilise ja harrastuskanepi tööstus areneb nagu kunagi varem. Igast nurgast hakkame kuulma selliste ettevõtete nimesid nagu Canopy Growth, Tilray, OrganiGram Holdings, Aphria, Aurora Cannabis ja HEXO. Läheme segmendi arengu üksikasjadesse.

Magusad päevad marihuaana pakkujatele

9. veebruaril kasvas Kanada marihuaanatootja Canopy Growth (NASDAQ: CGC) aktsiahind 11.9% 43.87-lt 49.09-le USA dollarile. Järgmisel päeval kallinesid aktsiad 6.27% rohkem, jõudes rekordilise maksumuseni 52.17 USD.

Esmaspäeval hüppasid Tilray (NASDAQ: TLRY) noteeringud 16.99% võrra 30.09 USD-ni, teisipäeval - 40.74% võrra 42.35 USD-ni, kolmapäeval - 50.91% -ga 63.91 USD-ni. Sama kolme päeva jooksul kallinesid OrganiGram Holdings aktsiad 156.4%, kasvades kumbki 2.34 dollarilt 6 dollarini.

8.-10. Veebruar kasvasid Aphria aktsiad (NASDAQ: APHA) 57.77% 16.67 dollarilt 26.3 dollarini. Ka Aurora Cannabise (NYSE: ACB) aktsiad muutusid nendel päevadel kallimaks - 47.81%, kasvades 12.8 dollarilt 18.92 dollarini. HEXO noteeringud omakorda kasvasid 31.8%, 7.8 dollarilt 10.28 dollarini.

Sellise taevalaotuse individuaalsed ja üldised põhjused

Tugevad kvartaliaruanded tõstsid Canopy Growthi noteeringuid. Oktoobrist detsembrini 2020 oli tulu 169.9 miljonit USA dollarit, kasvades 25% võrreldes 4. aasta 2019. kvartali statistikaga. Ettevõte on endiselt kahjumlik, kuid prognoosib aasta esimest sissetulekut.

Tilray aktsiate kasvu võib seletada uudisega lepingust Briti kanepiettevõttega Grow Pharma. Kokkuleppega ekspordib Kanada marihuaanatootja oma toote Ühendkuningriiki.

Tuntud WallStreetBetsi subredditi kasutajad said kanepitööstuse kätte. Kas mäletate, et kirjutasime Redditi kasutajatelt GameStopi aktsiahinna õhku laskmise? Seejärel mõjutasid need Interneti-investorid sama algoritmi abil ka hõbehinda: grupijärgsed arutelud - aktsiate ostmine.

Presidendiks sai Joe Biden ning tema partei sai kontrolli Esindajatekoja, Senati ja täidesaatva võimu üle. Pidage meeles, kuidas demokraadid oma valimiskampaanias lubasid föderaalsel tasandil dekriminaliseerida marihuaana.

Kursuse järsk muutus

Neljapäeval, 11. veebruaril langesid kõigi ülaltoodud ettevõtete aktsiad: Canopy Growth - 22.08%, Tilray - 49.68%, OrganiGram Holdings - 38.83%, Aphria - 35.82%, Aurora Cannabis - 23.52% ja HEXO - 24.51% võrra.

Analüütikute sõnul peab see olema tingitud Redditi erainvestorite tegevusest. Nad kuumutasid aktsiate ostmisega hindu ja hakkasid siis müüma, põhjustades turukrahhi.

Summeerida

Sel nädalal näitasid marihuaanafirmade noteeringud uskumatut kasvu. Neil olid selleks nii individuaalsed kui ka üldised põhjused.

Investorid ootavad, et demokraadid järgiksid nende sõna ja legaliseeriksid marihuaana kogu riigis. Pealegi mõjutavad WallStreetBetsi subredditi tellijad jätkuvalt aktsiaturgu. Nädala alguses kutsusid nad esile kanepivarude kasvu ja seejärel langesid.

Mida arvate tööstusest ja kas usute, et see kunagi USA-s legaliseeritakse?
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Kuidas kaubelda keskmise strateegia juurde naasmisega

Selles artiklis vaatame üle populaarse kauplemisstrateegia, mille nimi on Return to Average. Selle strateegia mõte on see, et pärast tõsist kõrvalekallet (kasvu või langust) kipub hind taastuma keskmisele tasemele.

Järgmine artikkel

Mis on karjainstinkt Forexis ja kuidas see mõjutab kauplemist?

Investor ei tohi kunagi üldist arvamust kuulata või ei? Rahva hulgas kauplemine lihtsustab protsessi ja vähendab teie vastutust miinimumini. Selles artiklis näeme, kuidas karjainstinkt mõjutab teie kauplemisotsuseid ja kas tasub minna rahvahulga vastu.