Nädal turul (03/15 - 03/21): keskpankade aeg

Nädal turul (03/15 - 03/21): keskpankade aeg

Vaadatud: 3,265 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitVeel üks märtsi nädal tuleb üllatavalt sündmusterohke: toimub palju keskpankade seansse, statistika voog, mis tähendab, et investorid naudivad tervet valikut juhte või teevad kauplemisotsuseid.

Keskpangad: jälgimine ja hindamine

See nädal on keskpankade sessiooniderohke. Maratonil osalevad USA föderaalreservi süsteem, Inglismaa, Venemaa ja Jaapani keskpangad; pealegi on Türgi, Indoneesia, Egiptuse, Taiwani, Norra ja Brasiilia reguleerivatel asutustel istungid oluliste rahaliste otsuste langetamiseks. Tõsiseid intressimäärade muutusi pole oodata, kuid kommentaarid on äärmiselt olulised, kuna need loovad tee riskantsetele varadele.

USD: statistika võib dollarit toetada

Sel nädalal avaldab USA huvitava statistika voogu: veebruari jaemüügi ja tööstustoodangu andmed, märtsis PMI. Tulemused on tõenäoliselt mõõdukad, kuid kohe kui stimuleerimisprogramm käivitatakse, paraneb statistika kindlasti. Neutraalsed andmed on USD suhtes positiivsed.

GBP: keskendutakse Inglise Pangale

Sel nädalal koguneb Inglise keskpank istungile. Intressimäär jääb tõenäoliselt 0.10% juurde. Tähelepanu väärib tõepoolest BoE kommentaarid pärast sündmust: need annavad mõned hinnangud majanduses toimuvale ja sellele, kui kiiresti kogu süsteem normaliseerub. Reserveeritud kommentaarid on GBP suhtes neutraalsed, samas kui aktiivsem positsioon toetab naela.

Brent: IEA loob tehingute raamistiku

Rahvusvaheline energiaagentuur valmistab ette igakuist aruannet naftaturu kohta. Kui on mingeid tõendeid nõudluse elavnemise kohta, saavad Brenti noteeringud tuge, kuigi praeguse pakkumise ja nõudluse tasakaalu korral on neil raskusi üle 70 USD barreli ületamisega.

Fed: Powell ütleb midagi olulist

Föderatsiooni eelseisval märtsikuu istungil võib süsteemi juht Jerome Powell muuta oma kommentaaride tooni märgatavalt neutraalsest positiivseks, kuna valitsus käivitab stimuleerimisprogrammi. Kui Fed on optimistlik, võib USD saada teatud tuge.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Mis on kvantitatiivne leevendamine ja kuidas see mõjutab valuutakursse?

Kvantitatiivne leevendamine on keskpanga poliitika tüüp, mis täidab majanduse lisarahaga, et suurendada investeeringuid erasektorisse ja kutsuda esile nõudluse kasvu. Uurime, mis on QE ja kas me saame sellest kasumit teenida.

Järgmine artikkel

Huawei ja Xiaomi aktsiad reageerisid USA uudistele

Huawei ja Xiaomi aktsiad lähevad vastupidises suunas. Huaweiga koostööd tegevad Ameerika ettevõtted muudavad oma elu USA valitsuse poolt karmimaks, samas kui Xiaomi on taas saanud juurdepääsu Ameerika investeeringutele.