Nädal turul (03/22 - 03/28): keskpangad, statistika, rahapoliitika

Nädal turul (03/22 - 03/28): keskpangad, statistika, rahapoliitika

Vaadatud: 1,394 seisukohad
Lugemise aeg: 3 minutitMärtsi uus nädal toob meile mitu otsust intressimäärade, statistikavoo ja rahapoliitikute kommentaaride kohta. Kõik see annab kapitaliturgudele uusi katalüsaatoreid.

Tippkohtumine: tuleb teha palju teadaandeid

Nädala alguses avatakse Internetis Rahvusvaheliste Arvelduste Panga tippkohtumine. USA Fed, EKP ja BoE juhid kavatsevad esmaspäeval kõnesid pidada. Kui nad toovad välja mõned probleemid, mis võivad maailmamajanduse taastumist edasi lükata, on kaubeldavad valuutad masenduses.

USD: palju sõnu, veelgi rohkem reaktsioone

Märtsi uus nädal toob meile ette terve rea rahapoliitikute sõnavõtud: Fedi esimehest Jerome Powellist kuni Fedi presidentideni erinevatest piirkondadest. Tõenäoliselt puudutavad kõik kommentaarid kuidagi muudetud majandusprognoose, mis võivad USA dollarit toetada, kuna need on üsna positiivsed.

EUR: valuuta võib jääda madalaks

Vaktsineerimiskampaania ebakorrektne käik ELis ajab EURi närvi; sel nädalal jääb see tegur tõenäoliselt jõusse. Pöörake tähelepanu nii kogu ELis kui ka teatavates liikmesriikides märtsis toimuvale teenuse eeltingimusele ning pandeemia ja tööstuspoliitika teemalistele ELi tippkohtumise uudistele.

Keskpangad: seansid peavad jätkuma

Sel nädalal on kavas keskpankade istungid Hiinas, Marokos, Nigeerias, Ungaris, Tais, Tšehhis, Islandil, Mehhikos, Lõuna-Aafrikas, Rootsis ja Filipiinidel. Enamikul juhtudel intressimäär ja rahapoliitika üldjuhul ei muutu; riskantsete varade puhul on oluline majanduse olukorra hindamine ja prognoosid. Mida enesekindlamad reguleerivad asutused räägivad, seda parem on riskantsete varade jaoks.

GBP: nael muutub üha nõrgemaks

GBP fännid muutuvad üha närvilisemaks seni, kuni Suurbritannia osutub võimetuks pandeemiaga ja lukustamisega kiiresti toime tulema. Mis puudutab statistikat, siis vaadake sel nädalal veebruari jaemüügiteavet ning jaanuari ja veebruari tööturu aruandeid. Samuti tasub vaadata BoE viimase istungi protokolli.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

USA justiitsministeerium tõmbab Visa ja MasterCard aktsiad alla

Visa ja MasterCardi aktsiad kukuvad, sest justiitsministeeriumi monopolivastane osakond on alustanud uurimist. Visa aktsiad on kaotanud 6.24% ja MasterCardi aktsiad - 2.86% hinnast. Ettevõtteid süüdistatakse turul konkurentsi rikkumises. Visa ja MasterCardi aktsiad kukuvad, kuna justiitsministeerium on alustanud uurimist.

Järgmine artikkel

DigitalOcean IPO: pilv alustavatele ettevõtetele

See tekst räägib teile pilveteenuste pakkuja DigitalOcean IPO-st. See turg kasvab igal aastal 25% ja võib 116. aastaks jõuda 2024 miljardi dollarini.