Nädal turul (03/29 - 04/04): statistika ja mõned OPEC +

Nädal turul (03/29 - 04/04): statistika ja mõned OPEC +

Vaadatud: 1,153 seisukohad
Lugemise aeg: 2 minutitMärtsi viimane nädal ja aprilli algus finantsturgudel ja muudel varadel võivad OPEC + kavandatud istungjärgu ja USA tööhõivestatistika voo tõttu olla mõnevõrra emotsionaalsed. 

JPY: statistika kajastab majanduse nõrkust 

Sel nädalal avaldab Jaapan huvitavat statistikat, sealhulgas veebruari töötuse määr, jaemüük, tööstustoodangu mahud ja PMI. JPY on langenud aasta madalamale tasemele ja võib langeda veelgi sügavamale. 

Keskpangad: saade peab jätkuma 

Sel nädalal on Keenia, Angola ja Tšiili keskpankadel istungid. Intressimäärad jäävad prognooside kohaselt muutusteta, kuid kõik vihjed nende valmisolekule oma krediidi- ja rahapoliitikat läbi vaadata kajastuvad riskantsete varade ja valuutade käitumises. 

USA: kontrollige tööturu andmeid 

Sel nädalal esitatakse USA tööhõivestatistika voog märtsist. Avaldatakse töötuse määrad, mittepõllumajanduslikud palgad, keskmine töötasu ja töökohad erasektoris. Traditsiooniliselt, mida tugevam on statistika, seda parem on maailmamajanduse prognooside ja USA dollari jaoks. 

Brent: uus OPEC + istungjärk

Neljapäeval, 1. aprillil peab OPEC + istungjärgu ja arutab oma eelseisva mai tootmispoliitikat. Tooraineturg on väga tundlik OPEC + otsuste kommentaaride ja isegi väikeste muudatuste suhtes, mistõttu nafta võib muutuda kõikuvaks. 

Hiina: märtsi statistika on uus katalüsaator

Sel nädalal annab Hiina märtsis välja tootmise ja mittetootmise PMI. Seal prognoositakse olulist paranemist. Tugevad aruanded võivad anda uue impulsi riskantsete varade rühmale, mis võib näiteks avaldada positiivset mõju arengumaade valuutadele.
Kui leiate, et see on kasulik, käsitleme kõiki kauplemise ja investeerimise aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Morgan Stanley ja Goldman Sachs: reede aktsiate müük 19 miljardi dollari eest

Morgan Stanley ja Goldman Sachs müüsid aktsiaid üleöö 19 miljardi dollari eest. See tohutu ja erakorraline likvideerimine kutsus esile turu madalseisu ja Hiina IT-hiiglaste ja Ameerika meediaosaluste aktsiahinna languse kokku 35 miljardi dollari võrra.

Järgmine artikkel

Compass, Inc. IPO: maja ostmine ühe klõpsuga

Selles artiklis räägin teile ettevõtte Compass Inc. IPO-st, mis on välja töötanud ja täiustab pidevalt oma kinnisvaramaaklerite mugavat veebiplatvormi. Üle 4% kõigist kinnisvaratehingutest toimub platvormi kaudu.