Kuu teine ​​nädal pole makrostatistikas liiga rikas, kuid kindlasti on asju, mida vaadata: RBA istungjärk, Fedi juhi Powelli kommentaarid ja mõned numbrid.

USD: dollar on endiselt tugev

USA tähtsaima statistika peamine voog on möödas, kuid pöörake aprilli uuel nädalal tähelepanu tarbijate krediteerimisandmetele, PPI-le ja mõnele teisele väljaandele. Kõne peab USA föderaalreservi juht Jerome Powell koos mitme föderaalreservi panga juhiga. USD on endiselt tugev ja neid tegureid, mis võivad seda tänapäeval alla suruda, on vähe.

AUD: intressimäära otsustab RBA

Austraalia reservpank peab sel nädalal istungjärku, kus plaanitakse teha mõned otsused oma krediidi- ja rahapoliitika osas. Intressimäär on kõige madalamal 0.10% aastas ja jääb tõenäoliselt selliseks. Kommentaarides võib RBA märkida mõningaid parandusi tööhõivesektoris, mis pakub AUD-le olulist tuge.

JPY: statistika näitab majanduse tegelikkust

Sel nädalal annab Jaapan välja veebruari keskmise töötasu ja majapidamiskulutuste aruandeid; meid huvitab viimane vabastamine kui kõige demonstratiivsem viis elanikkonna kulutuste hindamiseks. Indikaator tõenäoliselt langeb jätkuvalt, peegeldades majanduse probleeme. Tavaliselt JPY statistikale ei reageeri, kuid kui see osutub halvaks, võib valuuta langeda.

Fed: kas minutites on vihjeid intressimäära tõstmise kohta?

Sel nädalal annab USA föderaalreservi süsteem välja oma eelmise istungi protokolli. Turg mõtleb pidevalt, et Fed peab tingimusi karmistama oodatust varem, seega otsivad investorid kõikides dokumentides viiteid intressimäära tõusule (ja protokollid on siin ideaalsed). Seekord on ebatõenäoline, et nad midagi leiaksid, mis tähendab, et USD jääb neutraalseks.

EUR: investoreid huvitab Saksamaa statistika

Sel nädalal avaldab Saksamaa kaubandusbilansiandmeid, tööstustoodangut, tööstustellimusi ja PMI on teenused. EUR on tundlikum Saksamaa statistika kui Euroopa üldise statistika suhtes, seega toetavad head andmed valuutat ja nõrgad numbrid suruvad selle alla.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.