Selles kvartalis lisati aktsiatele üle 650 uue aktsia mitme varaga kauplemisplatvorm R Trader. Nende hulgas on CFD-dega USA börsidel kaubeldavad reaalsed aktsiad. Ettevõtete hulgas on ettevõtteid, kes on teostanud IPO sellel aastal: Airbnb (ABNB), Roblox (RBLX), Kupong (CPNG), Kimalane (BMBL), Kinnita (AFRM)jne, ja ka kõik saadaolevad SPAC-id.
Lisaks uutele aktsiatele uuendas R Trader teatud funktsioone nii veebi- kui ka mobiiliversioonis. Nüüd detailide juurde.

Uuendused R Traderi veebiterminalis

1. Ettevõtte tegevused lisati otse graafikule. See vahend võimaldab jälgida olulistel ettevõtte sündmustel ja luua investeerimisstrateegiaid, kasutades tehnilist analüüsi ja ettevõtte tegevust.

Uuendused R Traderi veebiterminalis

2. Lisati terminalis kontode peitmise funktsioon. Peidetud konto lisab kõigi varjatuks märgitud kontode loendis viimase ja avaneb sellel klõpsates. See on kasulik funktsioon neile, kellel on mitu kontot.

Uuendused R Traderi veebiterminalis

3. Lisati uued keeled - tai ja portugali.
4. Lisati Ühendkuningriigi parimate kaotajate, tõusjate, köite liidrite nimekirjad.
5. Tellimusi ja tehinguid saab nüüd instrumentide abil filtreerida.
6. Jalusesse lisati serveri aeg ja lepingu spetsifikatsioonile kliendi aeg.
7. Lisati vaatlusloendite klaviatuuril navigeerimine.
8. Näitajaid ja muid tehnilise analüüsi elemente saab nüüd klaviatuuril kustutusklahviga kustutada.

R Traderi mobiiliversiooni värskendused

1. Lisati jälgimisloendite rühmitamine ja muutmine.
2. Lisati indikaatorid ja uut tüüpi diagrammid.
3. Lisati ettevõtte tegevused.

Mitme varaga kauplemise platvorm R Trader areneb ja areneb edasi. See on sel aastal veebi- ja mobiiliversioonide kolmas täiendus. Seekord lisasime üle 650 uue aktsia, sealhulgas kõige trendikamad ettevõtted, kes on turule tulnud IPOde kaudu, samuti SPAC-id. Oleme funktsionaalset osa täiustanud, käivitanud kavandatud värskendused ja lisanud uusi võimalusi, mida meie kliendid soovivad. Me ei kavatse seal peatuda; jätkame strateegilise arengukava abil mitmesuguste täiustuste tutvustamist.

Kui te pole mitme varaga kauplemise platvormiga R Trader tuttav, kontrollige palun Käesoleva artikli. Samuti saate demokontol testida kõiki R Traderi veebi- ja mobiiliversioonide võimalusi või avada päris ja alustada aktsiatega kauplemist kohe.

Avatud kauplemiskonto


Materjali valmistab ette

R Blogi peatoimetaja.