Selles kvartalis lisati aktsiatele üle 650 uue aktsia mitme varaga kauplemisplatvorm R StocksTrader. Nende hulgas on CFD-dega USA börsidel kaubeldavad reaalsed aktsiad. Ettevõtete hulgas on ettevõtteid, kes on teostanud IPO sellel aastal: Airbnb (ABNB), Roblox (RBLX), Kupong (CPNG), Kimalane (BMBL), Kinnita (AFRM)jne, ja ka kõik saadaolevad SPAC-id.
Lisaks uutele aktsiatele uuendati R StocksTrader teatud funktsioone nii veebi- kui ka mobiiliversioonis. Nüüd detailide juurde.

Värskendused R StocksTraderi veebiterminalis

1. Ettevõtte tegevused lisati otse graafikule. See vahend võimaldab jälgida olulistel ettevõtte sündmustel ja luua investeerimisstrateegiaid, kasutades tehnilist analüüsi ja ettevõtte tegevust.

Värskendused R StocksTraderi veebiterminalis

2. Lisati terminalis kontode peitmise funktsioon. Peidetud konto lisab kõigi varjatuks märgitud kontode loendis viimase ja avaneb sellel klõpsates. See on kasulik funktsioon neile, kellel on mitu kontot.

Värskendused R StocksTraderi veebiterminalis

3. Lisati uued keeled - tai ja portugali.
4. Lisati Ühendkuningriigi parimate kaotajate, tõusjate, köite liidrite nimekirjad.
5. Tellimusi ja tehinguid saab nüüd instrumentide abil filtreerida.
6. Jalusesse lisati serveri aeg ja lepingu spetsifikatsioonile kliendi aeg.
7. Lisati vaatlusloendite klaviatuuril navigeerimine.
8. Näitajaid ja muid tehnilise analüüsi elemente saab nüüd klaviatuuril kustutusklahviga kustutada.

Värskendused R StocksTraderi mobiiliversioonis

1. Lisati jälgimisloendite rühmitamine ja muutmine.
2. Lisati indikaatorid ja uut tüüpi diagrammid.
3. Lisati ettevõtte tegevused.

Mitme varaga kauplemisplatvorm R StocksTrader areneb ja täieneb. See on selle aasta kolmas veebi- ja mobiiliversiooni uuendus. Seekord lisasime üle 650 uue aktsia, sealhulgas kõige trendikamad ettevõtted, kes on turule tulnud IPO -de kaudu, ja SPAC -id. Oleme täiustanud funktsionaalset osa, käivitades kavandatud värskendusi ja lisades uusi võimalusi, mida meie kliendid paluvad. Me ei kavatse seal peatuda; jätkame oma strateegilise arengukavaga mitmesuguste täiustuste juurutamist.

Kui te pole mitme varaga kauplemisplatvormiga R StocksTrader tuttav, kontrollige seda Käesoleva artikli. Samuti saate demokontol testida kõiki R StocksTraderi veebi- ja mobiiliversioonide võimalusi või avada tõeline ja alustada kohe aktsiatega kauplemist.

Avatud kauplemiskonto


Materjali valmistab ette

R Blogi peatoimetaja.