Nädal turul (17.05 - 23.05): statistika ja Fedi protokollid

Nädal turul (17.05 - 23.05): statistika ja Fedi protokollid

Lugemise aeg: 3 minutitMaikuu uus nädal viib läbi statistikavoolu Aasiast ja Suurbritanniast; turu tähelepanu keskendub FEDi protokollidele. Atmosfäär on üsna uudiseid täis, mis jätab igavusele vähe ruumi.

Keskpangad: rahapoliitikat hinnatakse pidevalt

Sel nädalal kohtuvad Lõuna-Aafrika, Sri Lanka, Islandi ja Sambia keskpangad. Nende krediidi- ja rahapoliitikas kriitilisi muutusi oodata ei ole, kuid rahandusasutuste kommentaarid hetkeolukorra ja väljavaadete kohta on alati huvitavad. Mida neutraalsemad on kohtumised ja kommentaarid, seda parem on arengumaade valuutade jaoks.

Fed: kontrollige protokolli

Sel uuel maikuu nädalal avaldab föderaalreservi süsteem oma eelmise koosoleku protokolli. Erinevatel tasanditel ja erinevates vormingutes väljendab Fed jätkuvalt oma pühendumust majanduse täiendavale stimuleerimisele ja toetamisele, kuni makromajanduslik tulemus on saavutatud; turg otsib siiski vihjeid esialgse stimulatsiooni lõpetamise plaanide kohta. USD puhul on selline vihje positiivne.

AUD: statistika annab Aussie autojuhtidele

Sel nädalal avaldab Austraalia hulga huvitavat statistikat, sealhulgas tööturu andmed, CCI ja juhtnäitajad. Pealegi avaldab RBA oma eelmise koosoleku protokolli. AUD kasvab nüüd, kuna USD on nõrk, ja statistika võib anda sellele täiendavat tuge.

Euroopa: SKP uudised on informatiivsed

Sel nädalal valmistub Euroopa avaldama I kvartali esialgse SKP. Ootused on, et 1. aasta jaanuaris-märtsis on Euroopa majandus langenud 2021% aastaga ja 1.8% q / q. Mida tugevam on statistika, seda parem on EUR; ärgem aga lootkem imedele.

GBP: Suurbritannia on valmis piiranguid leevendama

Alates sellest esmaspäevast on Suurbritannia valmis tühistama osa väljas ja väljas kogunevatele inimestele kehtestatud keeldudest ning lubama alustada enamikku varem peatatud taimi. See on majandusele kasulik ja stimuleerib makro põhinäitajate kasvu. See on ka GBP stiimul. Kontrollige ka makrostatistika voogu.
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Miks Walt Disney aktsiad kukkusid?

Walt Disney teatas teise kvartali, 2. aasta finantstuludest. Tulud langesid küll 2021%, kuid puhaskasum kasvas 13%. Tasuliste tellimuste arv osutus aga analüütikute ootustele alla. Walt Disney aktsiad langesid peaaegu 95%.

Järgmine artikkel

PROCORE TECHNOLOGIES, INC IPO: Ehitustööstuse digitaliseerimine

Selles artiklis räägime ettevõtte Procore Technologies IPOst, mis arendas ehitusettevõtetele pilveplatvormi, et aidata neil oluliselt parandada oma teenuste kvaliteeti.