Nädal turul (31.05 - 06.06): statistika voog ja OPEC + koosolek

Nädal turul (31.05 - 06.06): statistika voog ja OPEC + koosolek

Lugemise aeg: 3 minutitSuve algus tõotab olla aktiivne: avaliku statistika hulk suureneb, keskpankade koosolekute kõrval toimub veel üks OPEC + kohtumine. Asjad on aktiivsed, tõhusad ja eredad.

USA: tööturg meenutab ennast

Nagu tavaliselt, avaldab USA kuu alguses viimase kuu tööturustatistikat. Töötuse määr mais võib jääda varasemale 5.4% tasemele. Investoreid huvitavad hiljem avaldatud ADP Private Payrolls ja NFP. Pealegi hakatakse ka inflatsiooniandmeid avalikustama ja see on viimasel ajal aruteluteema number üks. Mida neutraalsemad numbrid, seda rahulikumad on turureaktsioonid - seda parem USD jaoks.

Keskpangad: uued koosolekud

Sel nädalal on kavas kohtumised Iisraeli, Ghana ja India keskpankades. Kõigil juhtudel jäävad intressimäärad ning nende krediidi- ja rahapoliitika üldine struktuur muutusteta. Kapitalituru jaoks on olulised neutraalsed kommentaarid: need annavad riskantsete varade sektorile signaali stabiilsena püsimiseks.

Austraalia: RBA teeb määra kohta otsuse

Austraalia reservpank korraldab rahapoliitikale ja intressimäärale pühendatud istungjärgu. Viimane jääb eeldatavasti madalaimale tasemele (0.10% aastas) ning kommentaarides märgib RBA oma jätkuva töö tõhusust tööturu stabiliseerimisel ja inflatsioonil. AUD jaoks on see signaal kasvuks.

Brent: kõik silmad OPEC + peal

Toornafta hinnaprognoos: märtsi kõige ebaselgem vara

Suve alguses on OPEC + ja organisatsiooni seirekomisjon kohtumised. Tõenäoliselt märgivad OPEC + ja liitlasriigid mõnevõrra taastunud globaalset nõudlust energiakandjate järele. Investorid on äärmiselt huvitatud OPEC + positsioonist seoses Iraani naasmisega naftaekspordi juurde. Turg ihkab nüüd positiivseid vibreid, surudes Brenti hinna 70 dollarini barrelist.

EUR: kontrollige statistikat

Sel nädalal avaldab Euroopa mõned huvitatud andmed aprilli töötuse määra, maikuu inflatsiooni ning teenuse PMI kohta kogu piirkonnas ja eraldi riikides. Mida tugevamad on aruanded, seda parem on EUR.
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

USA föderaalne eelarveprojekt pani Ameerika ja Euroopa aktsiad kasvama

Joe Biden esitas föderaalse eelarveprojekti aastaks 2022, mille osa oli 6 triljonit dollarit. USA ja ELi aktsiad kasvasid. Tehniline analüüs.

Järgmine artikkel

DLocal Limitedi IPO: Uruguay veebimakseteenus hõljub

Selles artiklis käsitleme DLocal Limitedi eelseisvat IPO-d ja selle finantstulemusi. Ettevõtte sihtturg võib 35. aastaks jõuda 2022 triljoni dollarini.