See artikkel on pühendatud pandeemia ajal ülipopulaarse videovahetuse platvormi Zoom kvartalitulemustele. Tutvustan teile ettevõtte olulisi rahalisi saavutusi, näitan, kuidas hinnapakkumised reageerisid, ja rõõmustan teid Maksim Artjomovi tehnilise analüüsiga.

1. aasta I kvartali suumivideoside aruanne

Suve esimesel päeval teatas Ameerika sideettevõte Zoom Video Communications oma esimese kvartali 1. aasta finantstulemustest. Aruande põhjal on veebisuhtluse platvormi vaatajaskond jätkuvalt kasvamas, ehkki maailm lõpetab järk-järgult Interneti-ühenduse kaugvormingu töö, õppimine ja elu.

Võrreldes 1. aasta esimese kvartali statistikaga kasvas väheste töötajatega (2021 ja enam) äriklientide arv 10%, ulatudes 87 497,000 ettevõtteni. Mis puutub üle 100,000 160 dollari suuruse aastase sissetulekuga klientide ettevõttesse, siis nende arv kasvas 1,999% kuni XNUMX.

Ettevõte muutis eelmise kolme kuu tulemuste põhjal praeguse kvartali prognoosi. Eeldatavat tulu suurendati 900–905 miljonilt dollarilt 985–990 miljonile dollarile. Parandatud varude tootlus peaks olema 1.14–1.15 dollarit. Nagu te teate, on Refinitivi prognoos siiski tagasihoidlikum: tulud - 931.8 miljonit dollarit, korrigeeritud varude tootlus - 0.94 dollarit.

Oluline aruande detail

  • Tulu - 956.2 miljonit dollarit, + 191%
  • Laoseisu tootlus - 0.74 dollarit, + 722%
  • Puhaskasum - 227.4 miljonit dollarit, + 741%
  • Tegevuskulud - 464.93 miljonit dollarit, + 131%.

Suumi aktsiad langevad

Kuigi tulu, kasum ja kliendibaas on kasvanud, langesid tehnoloogiaettevõtte (NASDAQ: ZM) aktsiad aruandepäeval 1.15% võrra 327.72 dollarini. Negatiivne suundumus püsis: 1. – 3. Juuni kaotasid noteeringud 3.8%.

Maksim Artjomovi tehniline analüüs

"Aktsiad langevad pidevalt. Hinnapakkumised testivad kahaneva kanali ülemist piiri. Eeldan, et hind jätkab langustrendi kujunemist. 200-päevase libiseva keskmise tagasilöök on ka signaal langusele.

Languse eesmärk on lähim tugitase 300 dollarit. Kuni arenduskulud kasvavad, võivad hinnapakkumised suunduda langeva kanali alumisele piirile. "

Zoom Video Communications aktsiate tehniline analüüs 4. juunil 2021

Summeerida

Zoom Video Communications teatas oma toimimisest veebruaris-aprillis 2021. Selle tulud kasvasid 191% ja puhaskasum - 741%. Kuid tegevuskulud kasvasid ka 131%. Sellistest optimistlikest tulemustest hoolimata on Zoomi aktsiad langenud kolm seanssi järjest.


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.