Nädal turul (07.06 - 13.06): keskpangad ja tilk õli

Nädal turul (07.06 - 13.06): keskpangad ja tilk õli

Lugemise aeg: 3 minutitJuuni teine ​​nädal ei tule statistika osas nii viljakas kui eelmine; selle asemel värskendab see investorite arusaama keskpankade krediidi- ja rahapoliitikast ning annab uusi hinnanguid naftasektorile.

Euro: noteeringud jäljendavad regulaatori otsuseid

Euroopa Keskpank kavandab veel ühte kohtumist, mis pühendatakse tema rahapoliitikale ja kommenteerib majandussüsteemi olukorda. Intressimäär jääb nulli, kuna muudatuste aeg pole veel saabunud. EKP arvamus majanduse olukorra ja tulevikuprognooside kohta on aga tõenäoliselt positiivne, mis on euro jaoks hea.

Keskpangad: liigume edasi

Sel nädalal kohtuvad järgmiste riikide keskpangad: Kasahstan, Kanada, Poola, Tšiili, Brasiilia, Venemaa ja Peruu. Enamasti jäävad intressimäärad muutusteta. Venemaa keskpank plaanib põhimäära tõsta 5.5% -ni aastas. Pankade neutraalsed kommentaarid annavad tugeva positsiooni riskantsetele valuutadele.

Brent: silmad IEA-l

Rahvusvaheline energiaagentuur avaldab sel nädalal korrapärase prognoosi naftaturu kohta. Pullid ihkavad positiivset hinnangut, sest see tagab Brenti suure nõudluse, isegi kui hind püsib kõrge.

USA ja Iraan: tuumakõnelused jätkuvad

USA ja Iraani vaheliste tuumaleppe alaste läbirääkimiste uuendamine on kapitaliturgude jaoks ülioluline. Kui dialoog on positiivne ja Iraan vabastatakse mõnest sanktsioonist, on turgudel positiivne juht. Osaliselt on need ootused juba naftahindades ja riskantsete varade hindades, kuid kasv võib jätkuda.

JPY: uus statistikavoog

Sel nädalal avaldab Jaapan 1. aasta I kvartali lõpliku SKP, keskmise töötasu andmed, maksebilansi, pangalaenud ja praeguste majandustingimuste indeksi. Tavaliselt JPY statistikale peaaegu ei reageeri, kuid kõik vihjed sellele, et tarbijad hakkavad rohkem kulutama, on jeenile kasulikud.
Parimate ettepanekute põhjal postitame artikleid.

Kommentaarid

Eelmine artikkel

Fordi aktsiad kasvavad uuesti

Pärast mais avaldatud USA müügistatistikat avaldas Ford Motor Company aktsiaid 7.24%. Elektriautode müük kasvas 184%.

Järgmine artikkel

TaskUs Inc IPO: HiTechi sisseostmine

Selles artiklis räägin teile TaskU-de IPO-st. Ettevõtte teenused on populaarsed selliste kaubamärkide seas nagu Uber ja Netflix. TaskUs on kasumlik ja selle tulud on viimase kolme aasta jooksul keskmiselt 60% lisandunud.