Veel üks juulinädal toob lisaks OPEC-i ajakohastatud teabele toormeturu kohta ka kirjeldamise võimalused riskantsete varade grupis.

Brent: OPECi aruanne annab turule uusi vaatamisväärsusi

Juuli uuel nädalal näeme uut OPECi igakuist aruannet naftaturu kohta. Nõudlus toornafta järele võib kasvada, mis oleks üsna loogiline. Kuni OPEC + ei tee naftatootmise osas olulisi otsuseid, ei tõuse Brent aga üle 73–76 USA dollari barreli kohta.

Hiina: riik annab mõned signaalid

Sel nädalal on Hiina statistika rikkalik. Kõigi andmete hulgas heitke pilk teise kvartali SKP-le (eeldatavasti kasvab see 2% y / y, mis on imeline tulemus); jaemüük juunis ja tööstustoodang. Mida tugevam on statistika, seda paremini tunnevad riskantsed varad.

Keskpangad: ainult edasi

Sel nädalal kohtuvad Uus-Meremaa, Kanada, Türgi, Tšiili ja Lõuna-Korea keskpangad. Üldiselt peaks nende krediidi- ja rahapoliitika struktuur jääma suuremate muudatusteta. Kapitaliturg peab rahapoliitika stabiilsena hoidma: kui jah, siis riskantsed varad kasvavad jätkuvalt.

JPY: Jaapani keskpank teeb intressimäära kohta otsused

Sel nädalal on Jaapani keskpank istungil ning võtab vastu otsused rahapoliitika ja intressimäära osas. Tõenäoliselt jääb krediteerimise hind aastas -10% juurde. Investorid mõtlevad, kas valitsuse kohus muudab majanduse ning krediidi- ja rahapoliitika prognoose; ja mida pank teeb ostetud väärtpaberite tohutute mahtudega. JPY reageerib ootamatute kommentaaride kõlades.

USD: kurat üksikasjades

Sel nädalal avaldab USA muu hulgas juunis inflatsioonistatistika ja jaemüügi. Esimesel juhul eeldame kasvu 0.5% m / m (4.0% aastat / aasta), mis on USA jaoks tohutu. Inflatsioonisurve kiirenemine tuletab tõenäoliselt meelde stimuleerimisprogrammi lõpetamist, hoolimata FEDi retoorikast. Teisel juhul võis näitaja langeda 0.4% m / m, mis oleks jaemüügi langustrendi jätk. USD volatiilsus selgelt kasvab.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.