Kätte on jõudnud meie lemmik aeg - kvartaliaruannete esitamise aeg. Sel nädalal teatasid finantstulemustest sellised suured pangad nagu JPMorgan Chase, Citigroup, Wells Fargo, Bank of America ja Morgan Stanley. Uurime, kas 2021. aasta teine ​​kvartal oli nende jaoks edukas ja mida arvab nende aktsiatest meie analüütik Maksim Artjomov.

JPMorgan: 2. aasta II kvartali finantsaruanne

13. juulil teatas JPMorgan Chase Q2 tulemustest. Siin on peamine statistika võrreldes 2020. aasta aprilliga-juuniga:

 • Tulu: 31.4 miljardit dollarit, -7%, prognoos: 29.95 miljardit dollarit;
 • Puhaskasum: 11.95 miljardit dollarit, + 155%;
 • EPS: 3.78 dollarit, + 174%, prognoos: 3.09 dollarit.

Puhaskasumi märkimisväärne kasv on seletatav enneolematu ühinemiste ja liitumiste mahu ning võimalike võlakahjumite reservide lagunemisega. Sellele vaatamata langes JPMorgan Chase'i (NYSE: JPM) aktsiad 1.49% võrra 155.65 dollarini aruande avaldamise päeval.

Maksim Artjomovi JPMorgan Chase'i aktsiate tehniline analüüs

"JPMorgani aktsiad said korrektsioonist välja ja taastusid, püsides tõusvas kanalis. Seekord on kasvu eesmärk 160 dollarit; sellise taseme eraldumine tähendab tõusutendentsi edasist arengut. Kasvu kinnitavad 200 päeva Liikuv keskmine. Keskmises perspektiivis võib hind uuendada kõigi aegade tippe ja testida 175 dollarit.

JPMorgan Chase'i tehniline analüüs 16. juulil 2021

Citigroup: 2. aasta II kvartali finantsaruanne

14. juulil jagas Citigroup oma tootlust aprillis-juunis 2021. Peamised krediidilahendused toimusid võlakirjakaubanduses: tootlus langes 3.21 miljardi dollarini, mis tähendab 43% langust võrreldes 2. aasta teise kvartali tootlusega. Kõige olulisemad tulemused:

 • Tulu: 14.47 miljardit dollarit, -12%, prognoos: 17.61 miljardit dollarit;
 • Puhaskasum: 6.19 miljardit dollarit, + 490%;
 • EPS: 2.85 dollarit, + 650%, prognoos: 2.01 dollarit.

Samal päeval langes Citigroupi (NYSE: C) aktsia hind 0.29% 68.17 dollarini. Pange tähele, et päev varem oli langus sügavam - 1.54%, 68.37 dollarini.

Citigrupi aktsiate tehniline analüüs Maksim Artjomovi poolt

* Citigroupi aktsiad liiguvad toe tasemel korteris. Ma arvan, et aruanne tõukab selle läbi 200 päeva libisevast keskmisest. Hiljem võib aktsiahind pidevalt langeda järgmise tugitasemeni 61.4 dollarini. Kui asjad lähevad korda, võib hind siis 200-päevase MA-st põrkuda ja jätkata tõusutendentsi ".

Citigroupi tehniline analüüs 16. juulil 2021

Wells Fargo; 2. aasta II kvartali finantsaruanne

14. juulil esitas oma finantsaruande veel üks suur pangandussektori esindaja - Wells Fargo. II kvartali võlakirjade kaubandus langes 2%, ulatudes 41 miljoni dollarini. Peamised andmed on järgmised:

 • Tulu: 20.27 miljardit dollarit, + 10.85%, prognoositud: 17.77 miljardit dollarit;
 • Puhaskasum: 6.04 miljardit dollarit, + 256%;
 • EPS: 1 38 dollarit, + 236%, prognoos: 0.93 dollarit.

Erinevalt ülalnimetatud konkurentide aktsiatest kasvas aruandepäeval Wells Fargo (NYSE: WFC) aktsiad 3.98%, 44.95 dollarini. Kuid 13. juulil näitasid ka noteeringud 2.11% langust 43.23 dollarini.

Wells Fargo aktsiate tehniline analüüs Maksim Artjomovi poolt

"Wells Fargo aktsiad on heas tujus ja muudkui kasvavad. Nad on loonud tehnilise analüüsi mustri nimega Wedge ja katsetavad vastupanuvõime taset. Muster võib toimida tõusutrendi edasise arengu näol, mida kinnitavad ka 200- päeva MA, mis jääb hinnadiagrammi alla. Edasise kasvu eesmärk võib olla takistuse tase $ 52 ".

Wells Fargo tehniline analüüs 16. juulil 2021

Bank of America: 2. aasta II kvartali finantsaruanne

Varade mahtude poolest teine ​​USA pank teatas oma finantstulemustest ka 14. juulil. Sarnaselt selle artikli kolleegidega langes II kvartali võlakirjade tulu 2 miljardi dollarini 1.97%. Aktsiatulu kasvas aga 38%, 32.5 miljardi dollarini. Kvartali põhistatistika:

 • Tulu: 21.47 miljardit dollarit, -4%, prognoos: 21.8 miljardit dollarit;
 • Puhaskasum: 8.96 miljardit dollarit, + 173%;
 • EPS: 1.3 dollarit, + 178%, prognoos: 0.77 dollarit.

Investorid ei olnud tulude vähenemise üle õnnelikud ning samal päeval langesid Bank of America (NYSE: BAC) aktsiad 2.51% võrra 38.86 dollarini. Aktsia hind on langenud kolm seanssi järjest, kokku 4.4%.

Maksim Artjomovi koostatud Bank of America aktsiate tehniline analüüs

"Pärast seda, kui aruanne valgust nägi, langevad Bank of America aktsiad pidevalt. Tõusva kanali eest põgenedes testib hind tugitaset. D1-l on moodustatud tehnilise analüüsi muster nimega Wedge. See võib töötada valena lahku ja langeb 200 päeva libisevale keskmisele. Siin on eesmärk 36 dollarit. Siis võivad noteeringud liikuvast keskmisest põrkuda ja jätkata tõusutendentsi. Kasvu eesmärk on 44 dollarit.

Bank of America tehniline analüüs 16. juulil 2021

Morgan Stanley: 2. aasta II kvartali finantsaruanne

15. juulil esitas Morgan Stanley 2. aasta II kvartali tulemused ja need ületasid kindlasti analüütikute ootusi. Ettevõtte esindajad kinnitavad, et kõrge tulu ja kasum tähendavad suurepärast statistikat kõigis segmentides ja piirkondades. Vaatame summasid:

 • Tulu: 14.76 miljardit dollarit, + 8%, prognoositud: 13.98 miljardit dollarit;
 • Puhaskasum: 3.5 miljardit dollarit, + 10%;
 • EPS: 1.89 dollarit, -6%, prognoos: 1.66 dollarit.

Morgan Stanley (NYSE: MS) aktsiad reageerisid vähesele, kuid märgatavale kasvule - 0.18% võrra, 92.63 dollarini. Sel nädalal on panga aktsia hind kasvanud 2.5%.

Morgan Stanley tehniline analüüs Maksim Artjomovi poolt

"Morgan Stanley jätkab tõusutendentsi jätkumist. Noteeringud kauplevad vastupanu tasemel, mis on kõigi aegade kõrgeima taseme lähedal. Tulevikus võib hind pidevalt kasvada ja kõrgeimaid tasemeid uuendada. Tõusvat dünaamikat kinnitavad 200 päeva MA ka tõuseb. Kasvu eesmärk tulevikus võib olla 99 dollarit ".

Morgan Stanley tehniline analüüs 16. juulil 2021

Summeerida

Sel nädalal teatasid USA suurimad pangad oma tulemustest 2. aasta II kvartalis: JPMorgan, Citigroup, Wells Fargo, Bank of America ja Morgan Stanley. Nad kõik võivad kiidelda puhaskasumi suurenemisega aprillis-juulis. Andmed näitavad, et pangad jõudsid selliste tulemusteni peamiselt tänu reservide likvideerimisele võimalike võlakahjude tõttu.

Mida veel lugeda R blogist pankade aktsiate kohta?


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.