Selle nädala põhisündmused, mis võivad finantsturge kiskuda, tulevad eeldatavasti USA-st. Samuti jõuavad lavale nii tööpuuduse aruanded kui ka ülemaailmsete keskpankade juhtide sõnavõtud. Võib-olla võivad need panna turud aktiivsemalt liikuma.

USD: esmatähtis on töötushüvitiste aruanne ja Fed-määr

USD: esmatähtis on töötushüvitiste aruanne ja Fed-määr

Neljapäeval peaks USA esitama aruanded töötuse nõuete ja 2021. aasta teise kvartali SKP kohta. Reeglina mõjutavad need aruanded USA dollari ja metallide noteeringuid.

Selle kuu viimane kauplemissessioon on eeldatavasti väga kuum. Turuosalised ootavad Ameerika aruannet kestvuskaupade tellimuste kohta juunikuus, samal ajal kui USA föderaalreserv kavatseb teatada oma intressimäärade otsusest. Kokkuvõttes võivad kõik need tegurid mängida rohelist trikki. Kui tegelikud andmed erinevad oluliselt turu ootustest. Kuid investorid usuvad endiselt USD-sse.

EUR: töötuse andmed on esmatähtsad

EUR: töötuse andmed on esmatähtsad

29. juulil annab Saksamaa aru töötuse muutusest ja juuli töötuse määrast. Kui andmed on oodatust paremad, võivad need aidata eurol tugevneda.

AUD: nädal on indekse täis

AUD: nädal on indekse täis

Sel nädalal annab Austraalia aru tarbijahinnaindeksist ja tootjahinnaindeksist, mis on eeldatavasti parem kui eelmisel kuul. Kui see on tõsi, pakuvad indeksid Aussie'ile palju tuge.

JPY: suuna määratleb Jaapani keskpanga president

JPY: suuna määratleb Jaapani keskpanga president

Jeeni jaoks on selle nädala võtmekohaks Jaapani Panga presidendi Haruhiko Kuroda esinenud kõne. Reeglina on sellised kõned asjad, kus investorid otsivad alati viiteid regulaatori tulevasele rahapoliitikale. Kui Kuroda kõne on positiivne, võib Jaapani jeen tugevneda.

GBP: mis saab pärast Vlieghe kõnet?

GBP: mis saab pärast Vlieghe kõnet?

Suurbritannia nael ootab rahapoliitika komitee liikme Gertjan Vlieghe kõnet. Arvestades tema varasemaid kõnesid, võivad turuosalised eeldada, et Vlieghe võib lähiajal vihjata Suurbritannia finantssektori arengule.


Materjali valmistab ette

On olnud Forexis alates 2009. aastast, kaupleb ka börsil. Osaleb regulaarselt RoboForexi veebiseminaridel, mis on mõeldud mis tahes kogemustega klientidele.