Augusti uus nädal annab meile Fedi minutid ja statistikavoo, mis ei lase turul igavleda.

USD: kõik pilgud minutitele

USA Föderaalreserv avaldab oma eelmise koosoleku protokolli, mis võib sisaldada mõningaid nüansse tema järgmistest rahapoliitilistest otsustest. Mida aktiivsem on Fed turule vaadata, seda parem: ta on valmis karmimaks poliitikaks ja detailide ennetamiseks.

NZD: RBNZ on valmis tegutsema

Uus -Meremaa Reservpank korraldab sel nädalal veel ühe istungi ja see võib muutuda üsna ebatavaliseks: regulaator on valmis tõstma intressimäära praeguselt 0.25% -lt 0.50% -le, mis tähendab, et koroonaviiruse kriis on peaaegu läbi. NZD jaoks on see toetav tegur.

Keskpangad: vaatamise ajad

Sel nädalal peavad koosolekuid peale Uus -Meremaa Norra, Sri Lanka ja Indoneesia keskpangad. Peamine suundumus on oodata ja vaadata, mis juhtub peamiste makromajanduslike parameetritega. Kui rahapoliitika jääb samaks, saavad riskantsed varad tuge.

EUR: nädal ilma üllatusteta

Eurotsoon avaldab II kvartali esialgse SKT ja 2. aasta aprilli-juuni tööhõive arvutamise. Samuti on oodata juuli inflatsioonistatistikat; EKP esitab oma eelmise koosoleku protokolli ja üllatusi pole siin oodata. Mida neutraalsem on teave, seda rahulikum on EUR.

GBP: statistika võib naela toetada

Sel nädalal on Suurbritannia aktiivne makromajanduse kalendris. Kontrollige tööturu andmeid juuni ja juuli kohta: GBP saab sealt tuge. Teine oluline statistikablokk sisaldab hindade olukorda ja see on ka viljakas. Inflatsioon võib vaibuda ja see on ka hea uudis GBP jaoks.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.