Mul on hea meel jagada teiega kõige huvitavamaid finantsuudiseid. Täna on need kvartaliaruanded Nvidia ja Robinhood Markets'i kohta, aktsiaturu reaktsioon statistikale ja Maksim Artjomovi nende ettevõtete tehniline analüüs.

Nvidia aruanne: aktsiad kasvavad pärast tulude rekordite saavutamist

Kolmapäeval, 18. augustil esitas kvartaliaruande Ameerika töötlemisüksuste ja kiipide arendaja Nvidia. Ettevõte teenib endiselt kõige rohkem raha graafikakaartide ja andmekeskuste kiirendite müügiga - vastavalt 3.06 miljardit dollarit (+85% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga) ja 2.37 miljardit dollarit (+35%).

Renderduskiirendite müük kasvas aastaga 156%, ulatudes 519 miljoni dollarini, ja autotööstuse mikrokiipide müük - 37%, 152 miljoni dollarini.

Intellektuaalomandi ja originaalseadmete tootmise litsentsimine tõi 327 miljonit dollarit.

Pange tähele, et CMP seeria kaevanduskaartide müük ei vastanud juhtkonna ega Wall Streeti ekspertide ootustele. Prognoos oli olnud 400 miljonit dollarit, kuid tegelik summa jõudis vaevalt 266 miljoni dollarini.

Kui lootsite, et aastal 2022 ei seisaks me enam silmitsi graafikakaartide puudusega, on Nvidia juhil Jensen Huangil teie jaoks halbu uudiseid. Ettevõtte analüütikud prognoosivad, et puudus elab üle järgmise aasta.

Aruande avaldamise päeval langes Nvidia (NASDAQ: NDA) aktsia hind 2.15%, 190.4 dollarini. Järgmine kauplemissessioon lõppes aga 3.97% kasvuga 197.98 dollarini.

Oluline aruande üksikasjad

  • Tulu - 6.51 miljardit dollarit, + 68%, prognoositud - 6.32 miljardit dollarit.
  • Varude tootlus - 0.94 dollarit, +276%, prognoos - 0.9 dollarit.
  • Puhaskasum - 2.37 miljardit dollarit, + 282%.

Maksim Artjomov tegi Nvidia aktsiate tehnilise analüüsi

NVIDIA Corporationi aktsiad näitasid pärast kvartaliaruande avaldamist volatiilsust. Hinnapakkumised parandati ja jäid tõusvasse kanalisse, moodustades tehnilise analüüsi mustri Wedge.

Mustri järgi võib aktsia hind tõusta. Eesmärk on 220 dollarit. Tõusutrendi toetab ka 200 päeva libisev keskmine, mis samuti kasvab.

Nvidia aktsiate tehniline analüüs 20.08.2021

Esimene aruanne pärast IPO -d saatis Robinhoodi aktsiad alla

18. augustil, pärast tehingute sulgemist, esitas Ameerika maakler Robinhood Markets oma esimese kvartaliaruande pärast IPO -d. Põhirõhk peab olema puhaskahjumi suurusel - peaaegu 502 miljonit dollarit. Asi on selles, et aasta tagasi, kui erainvesteeringud õitsesid, oli ettevõte kasumlik, teenides 58 miljonit dollarit.

Teine detail, mis pälvis analüütikute ja investorite tähelepanu, oli tulu krüptokaubandustest. Selle suurus oli 233 miljonit dollarit, kasvades 4,560%, mis on suurem kui väärtpaberite müügist saadav tulu.

Robinhood Marketsi aktiivne töö krüptoga peletab eemale kogenud investorid: selline tegevus võib äratada Ameerika reguleerivate asutuste lähimat huvi. Aga see pole see. Ettevõte teatas, et lähitulevikus võib see vajada raha ettevõtluse arendamiseks, mis peaks tähendama täiendavaid heitkoguseid. Ja ükski investor ei ole õnnelik, kui nende osa ettevõttes väheneb.

Selle tulemusel langes Robinhood Marketsi (NASDAQ: HOOD) aktsia hind järgmisel päeval pärast avaldamist 10.26%, 44.69 dollarini

Oluline aruande üksikasjad

  • Tulu - 565 miljonit dollarit, + 131%, prognoos - 502 miljonit dollarit.
  • Kahjum laos - 2.16 dollarit, +2, 260%, prognoos - 0.26 dollarit.
  • Puhaskahjum - 501 miljonit dollarit, +971%

Maksim Artjomovi Robinhood Markets Inc tehniline analüüs

Pärast IPO kasvu Robinhoodi aktsiad langevad. Nüüd on väga hästi näha, et spekulandid pumbasid aktsia üles, lõid selle kõrgeimale tasemele ja alandavad nüüd hinda optimaalsetele väärtustele.

Järgmine eesmärk võib olla 40 dollari toetustase. Siiski võime loota, et pärast agitatsiooni vaibumist võivad hinnapakkumised toetuse pealt põrkuda ja tõsta tõusutrendi.

Robinhood Marketsi aktsiate tehniline analüüs 20.08.2021

Summeerida

Eelmisel kolmapäeval esitasid kvartaliaruanded mikrokiipide ja graafikakaartide tootja Nvidia ning veebimaakler Robinhood Markets. Esimene ettevõte teatas kõigi aegade suurest tulust, sealhulgas põhisegmentidest, mis tähendas tema aktsiate kasvu peaaegu 4%. Teine pettis investoreid netokahjumite kasvu ja võimalike lisaheitmete pärast, mis langesid noteeringuid 10%.

Rohkem kvartaliaruandeid R blogis


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.