Kuu teisel nädalal keskendutakse põhiliselt keskpankade kohtumiste tulemustele ja nende kommentaaridele. Investorid ei hakka vähemalt igavaks saama.

EUR: pilk EKP koosolekule

EUR: pilk EKP koosolekule

Sel nädalal toimub Euroopa Keskpanga koosolek, kus otsustatakse rahapoliitika ja intressimäära üle. Põhiprognoos ei soovita mingeid muudatusi, kuid EKP kommentaarid annavad tõenäoliselt panga seisukoha majandusliku olukorra ja tulevase rahapoliitika kohta. Mida optimistlikumad on kommentaarid, seda parem on EKP jaoks.

AUD: RBA otsustab kõik

AUD: RBA otsustab kõik

Austraalia Reservpank korraldab koosoleku, mis tõenäoliselt ei too kaasa muudatusi finantspoliitikas ega intressimääras, mis on praegu 0.10% aastas. Eelmine koroonaviiruse puhang tühistas laenu- ja rahapoliitika kohaliku karmistamise plaanid. AUD jaoks on stabiilsus hea signaal.

Keskpangad: aeg olla tähelepanelik

Keskpangad: aeg olla tähelepanelik

Septembri teisel nädalal kohtuvad Kanada, Poola, Malaisia ​​ja Ukraina keskpangad. Viimasel juhul ootame intressimäära tõusu; kõikidel muudel juhtudel pole muudatusi oodata. Riskantsete varade puhul on stabiilsus rahandusasutuste kommentaarides äärmiselt oluline.

USD: dollar jääb allapoole

USD: dollar jääb allapoole

Selle nädala makromajanduslik kalender ei ole USA -st olulisi aruandeid täis, kuid Beige Book avaldatakse koos tarbijakrediidi parameetrite ja hinnastatistika plokiga. USD jääb tõenäoliselt halbade tööhõiveparameetrite tõttu nõrgaks.

JPY: statistika näitab tegelikkust

JPY: statistika näitab tegelikkust

Sel nädalal avaldab Jaapan statistikaploki, sealhulgas leibkondade juulis tehtud kulutused, mis näitavad suurepäraselt, kas inimesed on valmis raha kulutama. Väljaannet võib tõlgendada juhtivana nii jaemüügistatistika kui ka tööstustoodangu andmete osas. Mida tugevam on statistika, seda parem on JPY ja SKP prognoos.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.