Augusti alguses provotseerisid Hiina võimud juba mängufirmade aktsiahindade langust. Tundub, et see neile meeldib, sest lugu kordub vähem kui kuu aega hiljem. Teil on õigus: Tencenti, NetEase, Kuaishou, Bilibili ja teiste mängutegijate aktsiad langevad uuesti. Mis oli seekord põhjus? Kui sügavale on aktsiad langenud? Uurige kohe.

Hiina regulaator kohtub mänguettevõtetega

CNBC teatel kohtusid Hiina reguleerivate institutsioonide esindajad 8. septembril selliste suurte mänguarendajate nagu Tencent ja NetEase esindajatega. Eesmärk oli meenutada hiljutisi piiranguid.

Nende uute eeskirjade kohaselt võivad alaealised videomänge mängida ainult reedest pühapäevani kell 8–9.

Pange eraldi tähele, et võimud soovitasid juhuslikult keskenduda mitte konkurentsile ja kasumi teenimisele, vaid toote kvaliteedi parandamisele, et vähendada noorte vaimude psühholoogilist ja füüsilist sõltuvust seda tüüpi meelelahutusest.

Mänguarendajate aktsiad ja Hang Sengi indeks langevad

Pärast seda kohtumist ja valitsuse antud soovitusi hakkasid suurte mängufirmade noteeringud kiiresti langema. 9. septembril langesid Tencent Holdings Ltd (HK: 0700) aktsiad Hongkongi börsil 8.48% võrra 480 HKD -ni.

NetEase Inc aktsia hind (HK: 9999) langes 11.03%, 133.9 HKD -ni; Kuaishou tehnoloogia (HK: 1024) - 6.9% kuni 92.4 HKD ja Bilibili Inc (HK: 9626) - 8.89% kuni 635.5 HKD. Korporatsioonide kõrval langes ka Hongkongi börsi tähtsaim indeks Hang Seng (HSI). See kaotas 2.3%, langedes 25,716 XNUMX punktini.

10. septembril taastusid veidi kõigi nelja mänguarendaja tsitaadid: Tencent - +2.08%, NetEase - +3.14%, Kuaishou - +5.47%ja Bilibili - +3.62%. Hang Seng kasvas samuti 1.91%, 26205.91 punktini.

Makscent Artjomovi tehniline analüüs Tencent, NetEase, Kuaishou ja Bilibili aktsiate kohta

Tencent Holdings Ltd

Pärast paranduslainet testisid Tencent Holdings Ltd aktsiad laskuva kanali ülemist piiri. Selles etapis ootame kõigi negatiivsete uudistega noteeringute edasist langust.

Viimast vaatenurka toetab 200 päeva libisev keskmine, mis on hinnast kõrgem ja langeb allapoole. Edasise kukkumise eesmärk on toetustase 420 HKD.

Tencenti aktsiate tehniline analüüs 10.09.2021

NetEase Inc.

Eelmise kauplemissessiooni tühimikuga avades suutsid NetEase Inc noteeringud NASDAQis osaliselt taastuda ja lõhe kattuda. Ootame väikest tõusu 92 USD -ni, testime vastupanu taset ja läheme edasi kahanevas kanalis.

Veel üks signaal, mis toetab 79 dollari taseme langust, on 200 päeva libisev keskmine, mis näitab pidevalt kahanevat dünaamikat.

NetEase aktsiate tehniline analüüs 10.09.2021

Kuaishou tehnoloogia

D1 -l sooritavad ettevõtte noteeringud paranduslainet, olles toetustasemelt põrganud. Praegu kaubeldakse aktsiatega kahanevas kanalis. Viimase kauplemissessiooni ajal tõusis hind veidi, mis võib olukorda hiljem aidata

Lähitulevikus võivad noteeringud tõusta 100 HKD -ni ja pärast vastupanu taseme testimist võivad nad sellest tagasi põrgata ja jätkata langustrendi eesmärgiga saavutada madalaim tase 65 HKD.

Kuaishou Technology aktsiate tehniline analüüs 10.09.2021

Bilibili Inc.

Bilibili Inc noteeringud NASDAQis jätkavad tõusva laine alanevat kanalit. Ma arvan, et tsitaadid liiguvad kanali ülemise piiri poole.

Kasvu eesmärk on 103.5 USD. Tõusva impulsi täiendav signaal on 200-päevase MA katkestamine. Tulevikus võib hind pärast vastupanu taseme testimist sellelt tagasi lüüa ja jätkata langustrendi.

Bilibili aktsiate tehniline analüüs 10.09.2021

Summeerida

Hiina valitsus segab taas videomängude äri. Ettevõtte esindajate ja võimude viimane kohtumine läks endisele parteile maksma sadu miljoneid kapitalisatsioone. Turg reageeris sündmusele negatiivselt ning selliste suurte mängufirmade nagu Tencent, NetEase, Kuaishou ja Bilibili aktsiad kaotasid kauplemissessiooni jooksul 6.9% -lt 11.03% -le.

Mida veel lugeda Hiina ettevõtete aktsiate kohta R blogist?


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.