Täna räägin teile mitmetest eliitklubi S&P 500 uutest tulijatest: Match Group, Ceridian HCM Holding ja Brown & Brown. Need ettevõtted on hiljuti liitunud, leides end nimekirjast selliste suurte korporatsioonide kõrval nagu Apple, Alphabet, Amazon, Microsoft või Facebook.

Vaatame, keda veel kandidaadiks peeti ja millised ettevõtted indeksist lahkusid. Ja nagu tavaliselt, on Maksim Artjomovi värske tehniline analüüs teie jaoks olemas.

Match Group, Ceridian HCM Holding ja Brown & Brown on S&P 500 -s

S&P Dow Jones Indices avaldas 3. septembril pressiteate, milles teatas muudatustest S&P 500 indeksite nimekirjas olevate ettevõtete nimekirjas. Saime teada, et suure hulga kandidaatide seast olid valitud Match Group, Ceridian HCM Holding ja Brown & Brown.

IT -ettevõte Match Group, kellele kuulub populaarne tutvumisplatvorm Tinder, asendab farmaatsiaäri Perrigo Company. Unum Groupi ja NOV asemele jäävad tarkvaraarendaja Ceridian HCM Holding ja kindlustusselts Brown & Brown. Esimene neist esindab ka kindlustussfääri ja teine ​​varustab puurimisseadmeid.

Ülalnimetatud ettevõtted, mis jäeti S&P 500 -st välja, lisatakse keskmise kapitaliseerimise indeksisse S&P MidCap 400. Muudatused jõustuvad esmaspäeval, 20. septembril, enne kauplemissessiooni avamist.

Hiljutises väljaandes nimetas Bloomberg indeksi kandidaatide seas joogiettevõtet Keurig Dr Pepper, digiettevõtet Epam Systems, turundusettevõtet CoStar Group ning videomängude ja -tarvikute jaemüüjat GameStop.

Kuidas reageerisid ettevõtete aktsiad?

7. septembril sulgus Match Groupi (NASDAQ: MTCH) aktsia hind tõusuga 7.54%, jõudes 159.36 dollarini. Hinna kõrgeim väärtus oli 162.7 dollarit. Tulevikku vaadates reageerisid need tsitaadid kõige silmatorkavamalt hiljutistele uudistele.

Ceridian HCM Holdingu (NYSE: CDAY) aktsiad tõusid teisipäeval vaid 0.13%, 116.11 dollarile. Veel üks ettevõte, mis reageeris kasvule muutustele, oli indeks (NYSE: NOV), mis eemaldati indeksist: selle noteeringud kasvasid 0.93% 13.07 dollarini.

Loo ülejäänud tegelaste aktsiad langesid: Brown & Brown (NYSE: BRO) - 1.37% võrra 58.13 dollarini; Perrigo Company (NYSE: PRGO) - 0.6% kuni 41.6 dollarini ja Unum (NYSE: UNM) - 0.64% kuni 26.24 dollarini.

Maksim Artjomovi Match Groupi, Ceridian HCM Holdingu ja Brown & Browni tehniline analüüs

Match Group

Match Groupi aktsiad avasid viimase kauplemissessiooni lüngaga, mida kutsusid esile positiivsed uudised. Murdes läbi 200-päevase liikuva keskmise, lähevad noteeringud 165 dollari vastupanu tasemele.

Graafiku tühimiku järgi otsustades parandavad noteeringud tõenäoliselt lähitulevikus. Siis võib see uuendada kõigi aegade tippu ja jõuda 174 dollarini.

Match Groupi aktsiate tehniline analüüs 08.09.2021

Ceridian HCM Holding

Kõigi heade uudistega ettevõtte aktsiad kasvavad. Nad on uuendanud tippu ja testivad 116 dollarit. Lähitulevikus, kui kasv on nii kiire, ootan väikest korrektsiooni, millele järgneb tõusutrendi jätkumine. Kasvu toetab 200-päevane MA, mis näitab ka tõusvat impulssi. Kasvu eesmärk on 125 dollarit.

Ceridian HCM Holdingu aktsiate tehniline analüüs 08.09.2021

Pruun ja pruun

Selle kindlustussfääri esindaja puhul panid viimased uudised oma hinnapakkumised tippu uuendama. Nagu sageli juhtub, moodustavad noteeringud pärast sellist kasvu paranduslaine. Tagasivõtmine võib viia noteeringud 56 dollarini; pärast tugitaseme testimist võivad nad sellest põrgata ja kasvada. Kasvule viitab 200-päevane MA, mis kasvab jätkuvalt.

Brown & Browni aktsiate tehniline analüüs 08.09.2021

Summeerida

Saime teada, et lähima kvartali tasakaalustamise käigus liitusid S&P 500 indeksiga Match Group, Ceridian HCM Holding ning Brown & Brown. Need asendavad Perrigo Company, Now ja Unum. Kõige silmatorkavamat reaktsiooni näitasid Tinderi omanike aktsiad.

Mida veel lugeda R-i aktsiaindeksite kohta?


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.