Septembri uuel nädalal keskendub turu tähelepanu USA, Hiina ja Suurbritannia statistikavoole ning uudistele energiakandjate nõudluse kohta. See saab olema uudishimulik.

Keskpangad: koosolekud kestavad

Keskpangad: koosolekud kestavad

Sel nädalal peavad kohtumisi Egiptuse ja Mosambiigi keskpangad. Peamine, mida turuosalised ootavad, on see, et rahastruktuur ja finantspoliitika jäävad muutusteta. Mida rahulikumad avaldused, seda parem kogu riskantse vara puhul.

Brent: kõik vaatavad nõudluse statistikale

Brent: kõik vaatavad nõudluse statistikale

Septembri uus nädal toob meile IEA raporti musta õli kohta ja USA energiaministeeriumi peaaegu identse väljaande. Brenti hinnad reageerivad igale detailile, mis puudutab ülemaailmset vajadust energiakandjate järele - see võib olla tingitud pandeemia aegadest. Mida neutraalsemad on andmed, seda stabiilsemad on naftahinnad.

Hiina: statistika toetab riskantseid varasid

Hiina: statistika toetab riskantseid varasid

Sel nädalal avaldab Hiina jaemüügi ja tööstustoodangu andmed. Jaemüügis oodatakse kasvu 7% aastas, tööstustoodangus aga 5.8%. Mõlemal juhul suudavad tugevad aruanded toetada ülemaailmset huvi riskantsete varade vastu.

USD: jaemüügi andmed võivad pettumust valmistada

USD: jaemüügi andmed võivad pettumust valmistada
Kuidas investeerida 1,000 USD? Kolm versiooni algajatele

USA esitab sel nädalal augustis jaemüügi statistika, välja arvatud inflatsiooniandmed. Prognoos viitab sellele, et näitaja oleks võinud langeda 0.8% m/m võrra, mis valmistaks USD jaoks tõsist pettumust.

GBP: keskenduge tööhõive statistikale

GBP: keskenduge tööhõive statistikale

Suurbritannia valmistub avaldama augusti ja kolme kuu enne seda tööhõive statistikat. Tööpuudus oleks juulis langenud 4.6% -lt 4.7% -le, mis on hea, ja juulis lõppenud kolme kuu keskmine töötasu võis pärast 8.2% -list kasvu olla kasvanud 8.8%. Mida tugevamad on aruanded tööhõivesektori kohta, seda rohkem toetust võib saada GBP.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.