Septembri uus nädal toob meieni hullumeelse intressimääraotsuste laviini, andes valuutasektorile hea põhjuse volatiilsuse suurenemiseks.

Keskpangad: aeg intressideks

Sel nädalal on kohtumisi rohkem keskpankadel, sealhulgas Pakistani, Ungari, Paraguay, Indoneesia, Rootsi, Brasiilia, Türgi, Šveitsi, Lõuna -Aafrika, Taiwani ja Norra keskpangad. Enamasti ei ole krediidi- ja rahapoliitikas mingeid muutusi oodata. Kõik see on hea signaal või riskantne vara.

JPY: Jaapani keskpank otsustab rahapoliitika üle

Sel uuel nädalal on Jaapani keskpangal ka kohtumine, mis on vajalik. On selge, et laenutingimuste muutmise aeg pole veel kätte jõudnud - intressimäär jääb negatiivseks; Pangal on võimalik näidata oma töö tulemusi inflatsiooniga ja anda mõningaid vihjeid tulevikuks. On ebatõenäoline, et miski avab JPY jaoks uue tee, kuid ärge kunagi jätke sellist võimalust tähelepanuta.

GBP: Inglise Pank siin

Täpselt, sel nädalal korraldab koosoleku ka Inglismaa Pank. Intressimäär jääb nagu varemgi 0.10%juurde, kuid reguleerija võib inflatsiooni kohta mõningaid ettevaatlikke kommentaare anda ja seega GBP -d mõjutada.

USD: Fed jälgib tähelepanelikult

Jällegi korraldab Föderaalreservi sel nädalal koosoleku, kus otsustatakse intressimäärade üle. Oluline idee on väide, et Fed kavatseb peatada varade tagasiostmise turult. Tahaksime ka teada, kui suur on kärpimine, kuid ärgem kiirustagem enneaegselt. Mida üksikasjalikumaid avaldusi me siin esitame, seda suuremat toetust saab USD.

EUR: Saksa uudised võivad olla tüütud

Sel neljapäeval on Saksamaal viimane kantslerivalimiste eelne aruteluvoor. Peamisi kandidaate on kuus. Saksamaa liidukantsleri staatus on äärmiselt oluline, eriti kui euroala suundub majanduse taastumise poole. Mida varem saab Saksamaast protsessi juht, seda parem. Iga kahtlane uudis poliitikamaailmast viib euro alla.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.