See uus nädal turul ei ole statistikaga üle koormatud, kuid vaadake siiski Hiina statistikat ja mitmeid Ameerika aruandeid.

CB: Lõuna -Korea peab otsustama

Sel nädalal korraldab Lõuna -Korea keskpank konverentsi; peamine prognoos on, et intressimäär jääb 0.75% -le aastas. Kapitaliturud ihkavad regulaatori neutraalset positsiooni, sest see säilitab huvi riskantsete varade vastu.

Brent: IEA aruanne annab uusi suundi

Sel nädalal esitab Rahvusvaheline Energiaagentuur igakuise aruande naftaturu olukorra kohta. Aruanne võib sisaldada nõudluse ja pakkumise parameetreid. Kui investorid näevad, et kohalik naftapuudus säilib koos tugeva nõudlusega, võib Brent veelgi suureneda.

USD: inflatsiooniandmed on väga olulised

Sel nädalal ei ole Ameerika statistika külluslik; siiski vaadake septembri tarbijahinnaindeksit. Prognoosi kohaselt pidi inflatsioon olema kasvanud 0.3% m/m ja 5.3% aastas. Väljalaske eraldi komponendid võivad näidata teatud suundumusi. Tugev inflatsioon võib pidurdada USD kasvu.

Fed: valmis protokolli avaldama

USA föderaalreservi süsteem avaldab sel nädalal oma septembrikuise konverentsi protokolli. Kuni sellel üritusel väljendas Fed avalikult oma valmisolekut kärpida turult tagasiostetavate varade mahtu, on protokolli tekst eriti huvitatud investoritest. Kõik, mida turg dokumentidest leiab, kajastub riskantsete varade ja USD hindades.

Hiina: järgida tuleb palju statistikat

Hiina on puhanud ja on valmis esitama laia spektrit statistikat, sealhulgas kolmanda kvartali SKP, tööstustoodangu maht, jaemüük, tööturg ja inflatsioon. Andmed on maksimaalselt värsked - augusti ja septembri kohta, nii et turg hindab kergesti Hiina majanduse edenemist taastumisel. Mida tugevam on statistika, seda parem kogu riskantse vara spektri jaoks.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.