Teslal ja ettevõtte peadirektoril on kindlasti tore. Esiteks teatas ettevõte juulis-septembris kõigi aegade kõrgeimast kasumist; veidi hiljem ulatus nende kapitalisatsioon triljoni dollarini ja siis sai Elon Maskist Forbesi reitingute ajaloo rikkaim inimene.

Ma arvan, et teate, kui innukas ma olen teiega üksikasju jagada. Süvenegem, ärge laske Tesla aktsiate värskeimal tehnoloogilisel analüüsil ummikusse minna.

Tesla aruanne 3. aasta III kvartali kohta: kasum kasvab peaaegu 2021%

Isegi pooljuhtide nappuse, autotarvikute ebaühtlase tarne ja jaamade tahtliku võimsuse vähendamisega näitas Tesla müügi, tulude ja puhaskasumi kõigi aegade kõrgeimat kasvu. Pange tähele, et ettevõte on püstitanud järjest kolmanda kvartalikasumi rekordi.

Juulis-septembris valmistasid nad 237,823 64 elektriautot, mis on 73% rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Müüdud autode arv kasvas 241,391%, XNUMX XNUMX sõidukini.

Analüütikud prognoosivad, et selles kvartalis müüakse 266,000 900,000 autot ja tänavu kokku XNUMX XNUMX autot. Tesla finantsdirektor Zachary Kirkhorn märgib aga, et asjad sõltuvad tootmise ja tarvikute tarnimise stabiilsusest.

Oluline aruande üksikasjad

  • Tulu - 13.76 miljardit dollarit, +57%.
  • Laoseis - 1.44 $, +433%.
  • Puhaskasum - 1.62 miljardit dollarit, + 389%.

Tesla kapitalisatsioon tõuseb esimest korda ajaloos üle 1 triljoni dollari

20. oktoobril teatas Tesla oma tulemustest kolmandas kvartalis ja kohe järgmisel päeval kasvas selle aktsia hind 3% 3.26 dollarini. Aktsia hinna reaalset kasvu põhjustasid aga mõned muud uudised.

25. oktoobril tellis autorenditeenus Hertz Teslalt 10,000 3 elektriautot, valdavalt Model XNUMX. Kokkuleppe järgi peab Tesla järgmise aasta lõpuks tarnima kogu autode laoseisu.

Tesla aktsiad kasvavad peaaegu 13%, samas kui selle kapitalisatsioon tõuseb üle 1 triljoni dollari.

Uudised suurimast tellimusest pani Tesla (NASDAQ: TSLA) aktsiad kasvama 12.66%, 1024,86 1 dollarini. See tõstis turukapitalisatsiooni üle XNUMX triljoni dollari. Tere tulemast triljonäride klubisse Apple'i, Microsofti, Amazoni ja Alphabeti kõrval, nagu öeldakse.

Pange tähele, et autofirma aktsiahinna kasv jätkus ka järgmisel päeval. 26. oktoobril tõusid noteeringud 3.88% võrra, peatudes 1064.58 dollaril.

Maksim Artjomovi Tesla tehniline analüüs

D1 päeval kasvasid aktsiad kiiresti tõusvas kanalis ja saavutasid kõigi aegade kõrgeima taseme. Nüüd, nagu pärast sellist kasvu sageli juhtub, on hind korrigeerimas. Tagasitõmbamise eesmärk võib olla purustatud takistustase - 910 dollarit.

Siis võib hind testida tugitaset, põrgata sellest maha ja liikuda kõrgeima poole. Täiendav signaal, mis toetab pärast korrigeerimist kasvu, on 200 päeva libisev keskmine, mis kasvab pidevalt. Lähitulevikus annab tõusutrendi jätkumisest märku ka 1,094 dollari suurune väljamurdmine.

Tesla aktsiate tehniline analüüs 27.10.2021

Summeerida

Tesla teatab, et püstitas kolmandat kvartalit järjest uue kvartalikasumi rekordi. Juulis-septembris ulatus see 1.62 miljardi dollarini, mis tähendab 389% kasvu. Muljetavaldav oli ka muu statistika: tulud kasvasid 57% ja müüdud elektriautode arv – 73%.

Pärast seda, kui turg kuulis, et Hertz on tellinud 100,000 13 elektriautot, tõusid Tesla aktsiad ligi 1% ja kapitalisatsioon – üle 1918 triljoni dollari. Veelgi enam, selline aktsiate hüpe tegi ettevõtte peadirektori Elon Maskist Forbesi reitingute ajaloo rikkaima inimese. Nagu teate, pärineb ajakirja esimene hinnang XNUMX. aastast.

Forbes Real Time andmetel kuulus ärimehele artikli koostamise ajal 253.8 miljardit dollarit, Bloombergi miljardäride indeks aga 287 miljardit dollarit.

Lisateavet Tesla kohta leiate R Blogist


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.