Näib, et meil on tulemas nädal täis statistikat. Volatiilsus võib olla varasemast nõrgem, kuid see on isegi hea.

Keskpangad: kohalik paus

Keskpangad: kohalik paus

Sel nädalal on konverents ainult Mehhiko keskpangal. Muutusi rahapoliitikas ega intressimääras seal oodata ei ole. CB rahulikud kommentaarid toetavad arengumaade valuutade neutraalseid kursse.

USD: inflatsioon võib kahaneda

USD: inflatsioon võib kahaneda

Lisaks paljudele USA rahapoliitikute sõnavõttudele avaldab USA ka oktoobrikuu inflatsioonistatistika. Seekord peaks THI kasvama 0.3-0.4% peale septembris samuti 0.4%.

EUR: statistika võib selle enesekindlamaks muuta

EUR: statistika võib selle enesekindlamaks muuta

Sel nädalal avaldab eurotsoon septembrikuu kohta ZEW ärimeeleindeksi ja tööstustoodangu teabe. Stabiilsed aruanded võivad eurot enesekindlamaks muuta, kuid lootust on vähe: kogu Euroopa viimane statistika on olnud üsna nõrk.

Hiina: riskantsete varade jaoks on jalad olemas

Hiina: riskantsete varade jaoks on jalad olemas

Novembri teisel nädalal avaldab Hiina statistikaploki, mis sisaldab jaemüügiandmeid, töötuse määra, tööstustoodangut, investeeringuid põhivarasse. Tugevad tulemused võivad toetada riskantseid varasid maailmaturgudel – sel aastal on Hiina majandusvedur.

GBP: nael arvestab statistikat

GBP: nael arvestab statistikat

Suurbritannia koostab statistikat III kvartali esialgse SKP, septembris tööstustoodangu, töötleva tööstuse tootmismahtude, kaubandusbilansi ja ehituse toodangu kohta. Tugev SKP aruanne annab GBPle positiivse hoo.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.