Veel üks novembri nädal toob meieni statistikavoo, millest saab valuutaturu katalüsaator.

Brent: võimalikud on järsud hinnaliikumised

Brent: võimalikud on järsud hinnaliikumised

Sel nädalal avaldab Rahvusvaheline Energiaagentuur oma igakuise aruande õli turul. Kõige huvitavam on nõudluse ja pakkumise tasakaal. Kui turg saab ülemaailmse toornafta tootmise kohta positiivse prognoosi, võivad Brenti hinnad langeda.

USD: nädala võtmesündmus on müügistatistika

USD: nädala võtmesündmus on müügistatistika

USA valmistub avaldama oktoobrikuu jaemüügiaruannet. Väärtus võis kasvada 1.1-1.3% m/m. Kui prognoos kattub tegelikkusega, on see kolmas kuu, mil väärtus läheb. USD jaoks on see hea märk.

Keskpangad: peatumata

Keskpangad: peatumata

Sel uuel nädalal peavad Filipiinide, Lõuna-Aafrika, Indoneesia ja Türgi CB-d konverentsid. Viimasel juhul pole asi nii selge, kuid seekord pole rahapoliitikas muudatusi oodata. Oluliste keskpankade stabiilne krediidi- ja rahapoliitika ning neutraalsed kommentaarid loovad riskantsete varade jaoks rahuliku õhkkonna.

EUR: EKP näitab finantsstabiilsuse aruannet

EUR: EKP näitab finantsstabiilsuse aruannet

EKP avaldab aruande finantsstabiilsuse kohta. Investorid ootavad märke muutustest krediidi- ja rahapoliitikas, kuigi tõenäoliselt ei leia turg aruandest midagi uut. Kui EKP toon on neutraalne, hoiab EUR kursi.

GBP: kõik pilgud on suunatud tööhõive statistikale

GBP: kõik pilgud on suunatud tööhõive statistikale

Suurbritannia koostab septembri ja oktoobri tööturu statistikat. Septembri töötuse määr võib püsida muutumatult 4.5% tasemel, kuid septembris lõppenud kolme kuu keskmine palk võib jätkuvalt kasvada. See oleks GBP jaoks suurepärane uudis.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.