Täna räägin teile Walmarti tulemustest 3. aasta kolmandas kvartalis. Kas maailma suurimal hulgi- ja jaemüügiketil on millegagi kiidelda? Millised on prognoosid? Kuidas korporatsiooni aktsiad reageerisid? Soovin teiega jagada mitte ainult vastuseid, vaid ka Maksim Artjomovi värsket tehnilist analüüsi Walmarti aktsiate kohta.

Walmarti aruanne 2. kvartali kohta, finants 2022: kasum langeb peaaegu 40%

16. oktoobril, enne kauplemissessiooni avamist, avaldas Walmart Inc 2021. aasta augusti-oktoobri majandustulemused. Nagu ma eespool ütlesin, on ettevõte maailma suurim hulgi- ja jaemüüja: sellel on üle 10,500 24 kaupluse 2.2 riigis ja seal töötab XNUMX inimest. miljonit inimest.

Võrreldes eelmise aasta sama aruandeperioodiga kasvas müügimaht USAs 9.3% 96.6 miljardi dollarini, teistes riikides langes see 20.1% 23.6 miljardi dollarini. See langus maailmaturul juhtus ettevõtte varade müügi tõttu, teatatakse.

Walmarti müügimaht väljaspool USA-d vähenes 20.1%

3. aasta kolmandas kvartalis kasvas elektrooniline kaubandus Walmartis 2022% ja kahe aasta jooksul kasvas see parameeter 8%. Siiski ei aidanud mitmel pool positiivne dünaamika kvartaliaruandel vältida peaaegu 2% langust. Põhjusteks olid karantiinimeetmetest tingitud tarneahela probleemid ja kokkuostuhindade tõus.

Oluline aruande üksikasjad

  • Tulu - 140.5 miljardit dollarit, + 4.3%, prognoositud - 135.2 miljardit dollarit.
  • Laoseis - 1.11 $, -38. 7%, prognoos - 1.39 dollarit.
  • Puhaskasum -3.1 miljardit dollarit, -39.8%.

Walmarti prognoosid

Ettevõttes väidavad nad, et pühadehooajal kasvab nõudlus mänguasjade, riiete ja jalatsite järele, mistõttu on nad parandanud oma 2022. aasta finantsprognoose. Varude muudetud tootlus ulatub 6.4 dollarini, võrreldes varem prognoositud 6.2–6.35 dollariga.

Mis puudutab kapitalikulusid, siis need ulatuvad 13 miljardi dollarini. Müügimaht kasvab üle 6%, kui varem prognoositi alla 6%.

Walmart valmistub pühadeagitatsiooniks ja on juba suurendanud oma kaupu USA aktsiates 11.5%. Ettevõte tellis hooajatooted ette, vedades neid üle riigi oma laevadega.

Walmart jagab reaktsiooni kvartaliaruandele

Eile, 16. novembril lõppes kauplemine Walmarti aktsiate (NYSE: EMT) 2.55% langusega. Langus peatus 143.17 dollaril.

Pange tähele, et aktsia hind on langenud kolm kauplemispäeva järjest, kokku 3.6%. Alates 2021. aasta kalendri algusest on aktsia hind kasvanud alla 1%.

Maksim Artjomovi Walmarti aktsiate tehniline analüüs

Ettevõtte aktsiad jätkavad kiiret langust, hoolimata sellest, et tulu ületab kõik ootused ja prognoosid. Kuni D1-l on selge tõusutrend, võib seda langust pidada korrektsiooniks. Tsiteerides on 200 päeva libisev keskmine, millest saab lähiajal läbi murda.

Pärast MA katkestamist on edasise languse eesmärk kanali alumine piir ja horisontaalne tugitase 138.5 dollarit. Pärast korrigeerimist võivad Walmarti noteeringud põrkuda ja jätkata tõusutrendi, seejärel testida tippe.

Walmarti aktsiate tehniline analüüs 17.11.2021

Summeerida

Maailma suurim jae- ja hulgimüüja teatas oma 3. aasta kolmanda kvartali tulemustest. See näitas müügi ja tulude kasvu koos puhaskasumi järsu langusega. Ettevõtte noteeringud reageerisid statistikale 2022% langusega. Ettevõttes ootavad nad pühadeperioodil olulist müügi kasvu, mistõttu käesoleva majandusaasta prognoosi suurendati.

Rohkem kvartaliaruandeid R blogis


Materjali valmistab ette

Ta on turu varjatud võimaluste ja arusaamade otsimise ja demonstreerimise guru. Ta kirjutab kõigest, mis investorile huvi võiks pakkuda: aktsiatest, valuutadest, indeksitest ja erinevatest ärivaldkondadest. On "sees" alates 2019.