Novembri uus nädal tuleb täis nii statistikat kui ka Föderaalreservi ja EKP protokolle.

JPY: jeen eirab statistikat

JPY: jeen eirab statistikat

Jaapan esitab Tokyo baasinflatsiooni – see on kogu inflatsiooniaruande juhtiv näitaja. Tarbijahinnaindeks on tõenäoliselt kasvanud, mis avaldab positiivset mõju ülemaailmsetele inflatsiooniparameetritele. Siiski jätab JPY suure tõenäosusega positiivse statistika tähelepanuta.

Keskpangad: konverentsid jätkuvad

Keskpangad: konverentsid jätkuvad

Sel nädalal korraldavad konverentsid Iisraeli, Rootsi, Ungari, Lõuna-Korea ja Sri Lanka keskpangad. Kokkuvõttes pole rahapoliitikas muudatusi oodata. Kui regulaatorite kommentaarid osutuvad neutraalseks, jäävad nende arenevate majanduste valuutad stabiilseks.

NZD: CB üllatused on võimalikud

NZD: CB üllatused on võimalikud

Sel nädalal korraldab Uus-Meremaa Reservpank konverentsi, kus tehakse rahapoliitikat puudutavaid otsuseid. Mõned ütlevad, et seekord tõstab CB intressimäära praeguselt 0.75%-lt 0.50%-le. NZD võib reageerida kasvuga.

USD: kõik pilgud on keskpanga minutitel

USD: kõik pilgud on keskpanga minutitel

USA Föderaalreservi süsteem näitab sel nädalal oma novembris toimuva konverentsi protokolli. Investorid ootavad vihjeid kiirema likvideerimise stimuleerimise ja võimaliku intressimäära tõusu kohta. Igasugune vihje sellele tõstab USD kurssi.

EUR: rohkem statistikat

EUR: rohkem statistikat

Euroala valmistub sel nädalal väljastama CCI-d novembris koos PMI-ga sel kuul. Lisaks esitab EKP oma eelmise konverentsi protokolli, kuid eriti siin ei ole tõenäoliselt turul midagi ootamatut või tundmatut. EUR jääb samaks.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.