Jaanuari teine ​​nädal on sel aastal esimene täismahus töönädal enamiku aktsia- ja valuutaturgude jaoks. Statistikat jääb napiks, kuid siiski on, millele tähelepanu pöörata.

Keskpangad: uus aasta, uued konverentsid

Keskpangad: uus aasta, uued konverentsid

Sel nädalal korraldavad konverentsid Rumeenia, Serbia ja Lõuna-Korea keskpangad. Viimasel juhul peaks intressimäär kasvama 25 baaspunkti võrra 1.25%ni aastas. Kui regulaatorite kommentaarid nende krediidi- ja rahapoliitika kohta on neutraalsed, tunnevad riskantsed varad end paremini.

USD: kõik pilgud on inflatsioonil

USD: kõik pilgud on inflatsioonil

Sel nädalal avaldab USA detsembrikuu inflatsioonistatistika. Eeldatavasti on indeks kasvanud 0.4% m/m. Märkimisväärne inflatsioon ei ole enam saladus, kuid iga kinnitus võib tekitada USD kohaliku volatiilsuse. Lisaks on oodata jaemüügi ja tööstustoodangu statistikat.

Hiina: värsked andmed

Hiina: värsked andmed

Hiina ilmub majanduskalendris koos detsembri inflatsioonistatistika, PPI ja kaubandusbilansiga. Mida paremad tulemused, seda rohkem toetust saavad riskantsed varad.

AUD: statistika toetab valuutat

AUD: statistika toetab valuutat

Austraalia plaanib avaldada detsembri jaemüügistatistika ja kaubandusbilansi. Hiina statistika võib olla ka AUD käivitajaks, sest Hiina on Austraalia jaoks suur kaubandus- ja majanduspartner. Kui väljalasked on positiivsed, võib AUD loota teatud toetusele.

GBP: nael ootab häid uudiseid

GBP: nael ootab häid uudiseid

Suurbritannia esitleb oma novembrikuu SKT-d, sama kuu tööstustoodangut, tootmist ja ehitusstatistikat. GBP arendab tõusutendentsi, mis annab eranditult kõik head uudised.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.