Jaanuari viimane nädal saab keskpankade koosolekute ajaks, kusjuures keskpankade kohtumine on kirss. Turul on kõigi pilgud nendele sündmustele kleepunud.

USA: paar sõna statistikast

USA: paar sõna statistikast

Sel nädalal avaldab USA olulised makromajanduslikud aruanded, sealhulgas USA 4. aasta IV kvartali SKT. Eeldatakse, et majandus on kasvanud 2021% q/q, mis näib olevat hea tulemus. Mida paremad numbrid, seda parem USD jaoks.

Hiina: võlakirjaturg annab signaali

Hiina: võlakirjaturg annab signaali

Sel nädalal aeguvad Evergrande'i arendaja Hiina võlakirjad nõuetekohaselt. Olukord on üsna optimistlik, ettevõte on suutnud maksejõuetust vältida, kuid risk on endiselt olemas. Kui võlakirjad tasutakse õigel ajal, jäävad riskantsed varad tasakaalu.

Keskpangad: koosolekud jätkuvad

Keskpangad: koosolekud jätkuvad

Sel nädalal peavad kohtumised Pakistani, Kasahstani, Ungari, Nigeeria, Kanada, Keenia, Mosambiigi, Tšiili ja Lõuna-Aafrika keskpangad. Krediidi- ja rahapoliitikas muudatusi pole oodata, mis on riskantsete varade jaoks hea.

Fed: nädala sündmus

Fed: nädala sündmus

Föderaalreservi jaanuari koosoleku tähtsust on raske üle hinnata. Tõenäoliselt antakse märtsisündmuste kohta vihjeid: stimulatsioon saab läbi ja astutakse mõned sammud intressitõusu suunas. Turg kuulab tähelepanelikult kõiki Föderaalreservi kommentaare ja arvestab sellega noteeringutes. USD võib kasvada, kui Fed teeb raskeid ja ambitsioonikaid otsuseid.

AUD: statistika võib põhjustada survet

AUD: statistika võib põhjustada survet

Sel nädalal avaldab Austraalia palju statistikat, sealhulgas tootmise ja teenuste PMI-d ning ärimeeleindeksit. Olge 4. aasta neljandas kvartalis inflatsiooni suhtes kõige ettevaatlikum, kuna see peaks veidi kiirenema. Kõrge inflatsioon võib Austraalia dollarile survet avaldada.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.