Veebruari teisel nädalal avaldatakse värskeimad makromajanduslikud andmed ning OPECi ja Rahvusvahelise Energiaagentuuri uued kommentaarid energianõudluse kohta.

Hiina: statistikavoog

Hiina: statistikavoog

Hiina on tagasi Kuu-uusaastal ja avaldab hulga makromajanduslikke aruandeid. Näiteks põhivarainvesteeringud, tööstustoodang, jaemüük, töötuse määr ja Caixin Services PMI. Tugev Hiina statistika mõjutab riskantseid varasid positiivselt.

JPY: investorid jälgivad kodumajapidamiste kulutusi

JPY: investorid jälgivad kodumajapidamiste kulutusi

Jaapan kavatseb esitada aruande keskmise sularaha sissetuleku, pangalaenude, tööpinkide tellimuste, PPI ja kodumajapidamiste kulutuste kohta. Investorid ootavad innukalt viimast näitajat – see on riigi juhtiv inflatsiooninäitaja. Kõrge näit toetab JPY-d.

Keskpangad: koosolekud jätkuvad

Keskpangad: koosolekud jätkuvad

Sel nädalal toimuvad Poola, India, Islandi, Tai, Ungari, Indoneesia, Mehhiko, Serbia, Rootsi ja Peruu keskpankade istungid. Enamik neist ei teata oma rahapoliitika muudatustest ja see on riskantsete varade jaoks üsna hea.

Brent: OPECi ja IEA raportid

Brent: OPECi ja IEA raportid

Veebruari teisel nädalal esitavad OPECi ja Rahvusvahelise Energiaagentuuri aruanded toormeturu kohta, mis peaksid investoritele rääkima nõudluse/pakkumise parameetritest. Suure tõenäosusega tuleb kommentaare tarnepuuduse kohta, mis võib Brenti hinda toetada.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.