See nädal toob endaga kaasa Suurbritannia statistika ning USA ja Euroopa rahapoliitikute kõned. Valuutasektor on endiselt riskitundlik.

Šveits: CB kohtumine

Šveits: CB kohtumine

Selle aasta esimese koosoleku peab Šveitsi keskpank. Sellel aastal on kavas veel 3. Riigi intressimäär on alates 0.75. aastast olnud -2015% ja seekord tõenäoliselt ei muutu. Huvitavad on aga regulaatori kommentaarid olukorra ja lähiaja prognooside kohta. Stabiilsed hinnangud teevad riskantsete varade jaoks hästi.

GBP: tähelepanu hindadele

GBP: tähelepanu hindadele

Suurbritannia valmistub avaldama hinnastatistika plokki. Nädala keskel on turul näha aruandeid inflatsiooni, PPI ja kinnisvarahindade kohta. Tõenäoliselt näitavad indeksid kasvu. GBP võib sattuda surve alla, kuigi Inglismaa keskpank juba tegutseb selle ärahoidmiseks.

EUR: intressist riskile toob intressi tagasi eurole

EUR: intressist riskile toob intressi tagasi eurole

Sel nädalal esineb kõnega EKP juht Christine Lagarde. Kommentaarid puudutavad tõenäoliselt hindu ja üldist majandusolukorda. Euroala koostab märtsikuu statistikat CCI ja PMI kohta tootmises ja mittetootmises. Euro on riskide suhtes tundlikum kui statistika suhtes.

USD: kindlustus riskide eest

USD: kindlustus riskide eest

Statistika saab olema üsna napp. Nüüd see USD peaaegu ei mõjuta: dollari peamine käivitaja on nõudlus turvaliste varade järele. Sel nädalal hoidke aga silma peal USA-s kestvuskaupade tellimuste aruandel ja Michigani ülikooli lõplikul CCI-l.

JPY: jeen madalaimal tasemel

JPY: jeen madalaimal tasemel

Jaapan ei kavatse statistikat avaldada. Kontrollige eelmise BoJ koosoleku protokolli ja esialgset PMI-d tootmises. JPY kurss jääb nõrgaks ja trend tõenäoliselt niipea ei muutu.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.